Spyttende flygtningehader gjort til grin på twitter

Spyttende flygtningehader gjort til grin på twitter

Rødbymanden blev kendt efter han stod på en motorvejsbro ved Rødby og spyttede på flygtninge, der har forladt deres hjem i krigshærgede Syrien. Fotografen Sigrid Nygaard fra Information fangede foragten i dette billede: 
På Twitter skriver fotografen, at mandens kone kort efter råbte, at manden skulle stoppe, hvorpå hun hev ham ind i bilen. Men da var det allerede for sent, for siden har internettet kogt over i harme. 

Bliv ven med Euroman på Facebook

Manden på billedet har til BT fortalt, at han ikke spyttede på flygtningene, mens fotografen har fastholdt sin udlægning. Sidstnævnte bakkes nu op af kvinden på billedet: 

"Jeg stod på broen for at tage billeder med min mobil, og der stod et ægtepar på min venstre side. Manden råbte 'dit muslim-svin, rejs hjem til dit eget land', imens han spyttede på dem. Der var jeg færdig. Jeg begyndte at græde og kunne ikke tage flere billeder, siger kvinden til Ekstra Bladet.

Mens manden formentlig håber på, at billedets nyhedsværdi hurtigt ville falde, har folk på internettet holdt ilden i live. Man er nu begyndt at lave sjove efterredigerede versioner på billedet. Vi har samlet flokken nedenfor, og krydser fingre for at der kommer flere til i løbet af dagen. 


LÆS OGSÅ: Sådan stopper du et slagsmål

LÆS OGSÅ: 9 ufrivilligt komiske selvhjælpsbøger

LÆS OGSÅ: Modeposten: Nye sneakers og ure

Se, hvad vi ellers skriver om: Flygtninge, Twitter og Sociale medier