Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

EM-posten: Du må aldrig jinxe den. Tatoveringen, der kostede England guldet

Foto: @FootyHumour

EM-posten: Du må aldrig jinxe den. Tatoveringen, der kostede England guldet

Millwall F.C. tabte EM-finalen til Italien og måtte nøjes med Sterlingsølv. EM-posten går stadig i små sko og godter sig, så derfor har vi samlet alle de bedste reaktioner på finalenederlaget fra internettet.

På EM-posten har vi forlængst tilgivet 'Snotti' og snotklatten i Christian Poulsens ansigt. Derimod er Danmarks semfinalenederlag til England og Raheem Sterlings diving-straffespark stadig et åbent sår.

Den eneste salve, der virker, er fryd, og heldigvis er der nok at fryde sig over. Fodbolden kom nemlig ikke hjem - i hvert fald ikke til England.

I stedet kunne Leonardo Bonucci skråle 'it's coming to Rome'. Vi skråler med:

Kan I huske Brøndby-tilhængeren, der fik tatoveret 'The Double 2018' på sin højre underarm, selvom klubben fra Vestegnen hverken havde hentet pokalen eller mesterskabet på det tidspunkt? Han endte som bekendt med at jinxe mesterskabet.

Selvfølgelig har en engelsk fan gentaget kæmpefejlen og render rundt med jordens dummeste tatovering i dag:

At England har de mest bøvede fans i verden, var vi mange, som vidste på forhånd. På finaledagen gik der også rent Millwall F.C. i den med slåskampe og hærgen i gaderne. Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka, der alle brændte i straffesparkskonkurrencen, oplever nu racisme fra deres tilhængere. Hvor er det trist og totalt uacceptabelt.

Dette foto kunne sagtens have været virkelighed:

Denne opfordring kan vi kun støtte:

En anden opfordring, vi også kun kan støtte. Drop nu ananas på pizzaer:

Man godter sig i Skotland. Denne skotske forside fra finaledagen bad om en frelserrolle til Roberto Mancini, og han frelsede dem naturligvis:

Apropos Mancini. Sikke en mand:

De engelske fans kunne lære meget af de italienske. Se her, hvordan Inter-fansene hyldede Christian Eriksen forleden:

EM-posten takker af for denne gang: