Det var ikke nogen prangende præstation, han leverede i går mod Liverpool. Og i det hele taget har hans sæson hos United været lidt hakkende, men når det gælder image og brandværdi er der få ved siden af franskmanden.

Adidas Football har nu designet en kollektion i samarbejde med den 23-årige Manchester United-spiller, der i sommer blev købt af den engelske storklub for i omegnen af 780 millioner kroner. 

Og der mangler hvert fald absolut ikke noget i Pogba-kollektion, der indeholder både kasketter, fodboldsko, t-shirts, hoodies, indendørssko, sneakers, bukser, tasker og jakker. 

Tilbage i 2014 blev franske Paul Pogba kåret som den bedste unge spiller under verdensmesterskaberne i fodbold, og nu belønner Adidas altså ham også ved at opkalde en hel kollektion efter ham.

Adidas sponsorerede også fodboldlegenden David Beckham, da han spillede i United, og ham må det jo siges at være gået meget godt - både på og uden for banen.

Pogba-kollektionen er holdt i sort og guld, og naturligvis er hans initialer 'PP' broderet ind i alt fra kasketter til trøjer i guldtråd.

Se billederne af Paul Pogba x Adidas Football samarbejde herunder. De forskellige Pogba-items kan snart købes på Adidas’ hjemmeside