Liverpool-legenden Daniel Agger har fået en ny tatovering, der viser hans kærlighed til klubben.

Det er den berømte 'Liver Bird', som Daniel Agger får foreviget på hånden som en hyldest til byen, klubben og fansene. Den mytiske fugl har været forbundet med byen Liverpool siden begyndelsen af ​​1900-tallet.

I en spritny video fra danske Tattoodo bliver Daniel Agger tatoveret af den verdensberømte tatovør Ami James, der er medejer af Tattoodo - verdens største online markedsplads for tatoveringer og designs.

De to venner taler om loyalitet og engagement; en ting, der efterhånden er blevet meget sjældent i moderne fodbold, hvor penge trækker mere end klubfølelse. 

Foto: Screendump Tattoodo YouTube

De taler også om Daniel Aggers YNWA-tatovering, forkortelsen af Liverpool-hymnen ’You’ll Never Walk Alone’, på knoerne. En tatovering, der betyder verden for ham, og som havde stor symbolsk betydning, da han valgte at blive i klubben tilbage i 2012 trods rygter om, at han var på vej til en anden europæisk storklub.

I et tidligere interview med Euroman, siger Daniel Agger følgende om sin kærlighed til klubben, der stadigvæk er i hans hjerte og foreviget i hans hud.

"(...) Grunden til, at jeg var der i så lang tid, var, at Liverpool er en af verdens største klubber. En ting er fodbolden, hvor vi ikke altid har været i toppen af Europa, men kulturen, klubben, traditionerne, stadion, alle de der ting, der er Liverpool blandt de bedste i hele verden,” svarer Daniel Agger.

”Jeg har altid tænkt, at der er mange fodboldspillere, der skifter, hver gang der sker et eller andet. Hver gang der er noget, der går dem på, er det en ny klub. Jeg tror også, at der er mange af dem, der tænker tilbage på deres Liverpool-tid og siger: ’Hvorfor blev jeg ikke?’ De finder først ud af, hvor godt de egentlig har haft det, når de er videre. At græsset ikke altid er grønnere på den anden side. Og lige i forhold til Liverpool er der ikke mange steder, hvor græsset er grønnere på den anden side.” 

Danske Tattoodo, er ejet af Ami James, Johan Plenge og Mik Thobo-Carlsen, og har Daniel Agger, entreprenøren Christian Stadil, iværksætter og CEO hos AOL, et verdensomspændende internetselskab, Jimmy Maymann med flere med i ejerkredsen.

Se den fulde video her: