Ovenfor:

Ski and snow report

Følg med i vejrforholdene på over 2.000 skisportssteder kloden rundt, inkl. femdages vejrudsigter, historisk sne-statistik og ’Powder Points’, der fortæller, hvor den nye sne er faldet. App’en giver desuden adgang til live webcams og viser Twitter-opdateringer fra andre brugere på samme destination.

Fås både til Android og iPhone. Engelsk. Gratis.

_____
Alpine Replay

’Ultimate Bragging Rights’ er app’ens motto, og nu er det definitivt slut med at bruge hele afterskien på at diskutere, hvem der egentlig også var hurtigst. Tracking-apps som Endomondo og Sportstracker er velkendte, men er ikke optimeret til skisport. Alpine Replay giver dig let overblik over, hvor hurtigt du har løbet, hvor mange kilometer og højdemetre du har tilbagelagt, og plotter dine løb direkte ind på et kort over skisportsstedet. Den giver dig også mulighed for at sammenligne dine og vennernes løb i en 3D-simulator. Eneste ulempe er, at GPS-funktionen kan være hård ved batteriet.

Fås både til Android og iPhone. Engelsk. Gratis.


_____
Mammut Safety

De fleste laviner udløses af mennesker. Den 150 år gamle schweiziske virksomhed, der producerer teknisk tøj og sikkerhedsudstyr til bjerget, har udviklet en app til de afgørende øjeblikke i offpisten, hvor det kan gå galt. App’en udstyrer dig med et klinometer (til at bestemme bjergsidens hældning), et kompas (til at bestemme bjergsidens retning) og en højdemåler. Det gør én i stand til at lave en pålidelig sikkerhedsvurdering, og desuden giver app’en mulighed for at sende ens præcise position til redningstjenesten og få lavinebulletiner fra 16 lande.

Fås kun til iPhone. Fungerer på engelsk samt seks andre sprog (dog ikke dansk). Gratis.

LÆS OGSÅ De 11 bedste apps til iPad

INSTAGRAM Følg os på @euroman_dk