”Sammen med Michael Costigan i Venedig. Han så ’Krigen’ og elskede den, og på den baggrund satte han et møde op med Rupert Sanders, som instruerede ’Ghost in the Shell’. Vi mødte hinanden første gang på ’Woodshock’ (endnu ingen premieredato, red.), som jeg indspillede med Kirsten Dunst.”

”Frokost i alt for mange måneder op til ’Ghost ...’ Rollen krævede, at jeg skulle være i form, og det koster altid. Jeg hader det inderligt og gider ikke den slags mere.”

”Min karakter i ’Ghost in the Shell’ hedder Batou. Her er min stol fra settet.”

”Oscar-festen i februar 2016 var et af årets højdepunkter. Det var enestående at opleve det sammenhold. Et sammenhold, der stadigvæk består den dag i dag. Ville sgu ønske, jeg havde et foto, hvor alle er på, men det må blive næste gang.”

”Ensom på hotel i Hong-Kong under optagelserne til ’Ghost in the Shell’. Udfylder hullet med mad og EM i fodbold streamet online. Egentlig ikke så tosset.”

”En morgenøl kl. 8.46 til Melodi Grand Prix i år. Har altid syntes, at det er en sjov fest med mange kærlige mennesker, og som tidligere vært på showet ville jeg gerne dele min glæde over, hvor godt Sverige gjorde det!”

LÆS OGSÅ:Pilou Asbæk om Game of Thrones: ”De eneste, som har et problem med min udtale, er danskere. For amerikanerne er det ’eksotisk’.”

LÆS OGSÅ: 10 nøglescener fra Nikolaj Lie Kaas' liv 

LÆS OGSÅ:Pilou Asbæk: "Jeg har ikke mistet venner pga. min karriere, men jeg har mistet venner pga. min familie - og det siger jeg med den dybeste kærlighed, for det er en helt klar prioritering, jeg vil tage hver eneste dag resten af mit liv"