David Nielsen har sort bælte i champagne. Hans stamsted har Danmarks (måske) bedste champagnekort

David Nielsen har sort bælte i champagne. Hans stamsted har Danmarks (måske) bedste champagnekort

Hvis der er noget, David Nielsen, cheftræner for AC Horsens, elsker lige så meget som fodbold, er det mad og vin – i særdeleshed champagne. Derfor er et fremragende champagnekort også tæt på altafgørende, hvis et sted skal spille en hovedrolle i hans liv. Det har de heldigvis på Bouchon i Aarhus, som David Nielsen elsker at dumpe impulsivt ind på for at få et par små retter og et godt glas uden dossage.

Offentliggjort

Hvorfor er Bouchon i Aarhus blevet dit stamsted?

”Det er ofte sådan, at man kommer til åbningsfesten på et nyt sted, og så er det sidste gang, man er der. Sådan var det ikke her. Da min søn (fodboldspilleren Noah Jean Holm, red.) spillede for Reims i Frankrig (fra 2022-2023, red.), opholdt jeg mig meget dernede, og jeg savnede den følelse, den type steder, som Frankrig er så gode til, i Aarhus. 

Små vinbarer med god mad, hvor man ikke behøver at sidde og hakke sig igennem en kæmpe menu, men hvor man bare lige kan droppe ind til et enkelt glas, nogle snacks og små retter. Og hvor man kan blive ved med at bestille, efterhånden som sulten melder sig. Sådan et sted er Bouchon (der åbnede i 2024, red.). Man kan selv sammensætte sit besøg, og man styrer selv tempoet, der bliver ikke skyndet på én. 

Det ligger i den gamle Slagter Theilgaard, et rigtig fedt aflangt lokale med noget historie, og så er det i den sjove ende af Jægergårdsgade, hvor der også er en masse andre gode ting. Når man har venner eller gæster, der kommer ind med toget, er det et oplagt sted at tage hen, for det ligger lige ved banegården. På den måde betyder lokationen helt sikkert også noget for, at det er så godt et sted. Alle kan komme nemt hertil.”