Marvel's Iron Fist

Marvel's Iron Fist

Anmelderne hader Netflix’ nyeste Marvel-serie ‘Iron Fist’

Nu gik det ellers lige så godt med Marvel og Netflix-samarbejdet.

Både ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ og senest ‘Luke Cage’ har klaret sig godt hos både publikum og anmeldere. Men en fjerde serie skulle Netflix måske have overvejet en ekstra gang.

Nyeste skud på stammen i Marvel-serien er ‘Iron Fist’, som mildest talt har fået en på lampen af de amerikanske anmeldere.

På hjemmesiden Rotten Tomatoes, som samler alle anmeldelser, har den nye serie kun en rating på 14 procent, hvor 100 procent er det bedste. Til sammenligning har ‘Daredevil’ 87 procent, ‘Jessica Jones’ 93 procent, mens Luke Cage har en særdeles ‘frisk’ status, som siden kalder det, med hele 96 procent.

LÆS OGSÅ: Netflix løfter sløret for en række nye film og serier, du kan se i 2017

I New York Magazine bliver ‘Iron Fist’ kaldt for ‘uoriginal’. Hos Variety skriver anmelderen, at ‘serien tager en evighed om at komme i gang’, mens The Hollywood Reporter kritiserer valget af skuespilleren Finn Jones i hovedrollen, hvilket mediet Uproxx også nævner.

Andre anmeldere pointerer, at serien ikke er et komplet uduelige, men at kvaliteten ligger langt under de foregående serier.

‘Iron Fist’ består af 13 episoder og får premiere på Netflix den 17. marts. Senere på året samles alle fire superhelte i miniserien ‘The Defenders’.

Se traileren til serien her: 

 

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Taboo vender tilbage med ny sæson

LÆS OGSÅ: Disse film og serier kommer på Netlfix i marts

LÆS OGSÅ: 6 film og serier der klæder pornoen af til skindet