Da app'en Pokémon Go ramte verden for to år siden, var folk overalt samlet i enklaver for at jagte Pikachu, Charmender og alle de andre med mobilen. Det medførte, at trafikken blev langt farligere at bevæge sig i, og at ens fredfyldte spot i parken blev forstyrret konstant.

Hypen blev så stor, at selskabet Legendary Entertainment to uger efter app'ens lancering købte rettighederne til en live action Pokémon-film, der skulle bygges over det japanske Nintendo-spil ’Great Detective Pikachu’, hvor den populære, gule Pokémon løser mysterier med Sherlock-deerstalker.

Siden er Pokémon Go-dillen forlængst død, og der har ikke været noget nyt om spillefilmen.

Nu sker der så noget.

Den første trailer til filmen, der har fået navnet 'Pokémon: Detective Pikachu', er ude. Traileren afslører, at det er sjove Ryan Reynolds, der lægger stemme til Pikachu. Og pludselig lyder Pikachu ligeså flabet som Reynolds' anti-superhelt Deadpool fra Marvel-succesen af samme navn.

Live action-filmen foregår i en verden, hvor mennesker og Pokémons lever side om side. Historien begynder med, at Detektiv Pikachu tilslutter sig den sørgende dreng Tim, hvis far er forsvundet. Sammen prøver de at løse mysteriet om hans forsvinden.

'Detective Pikachu' får dansk premiere den 9. maj næste år.

Se traileren her: