Ikke nok med at Donald kan kalde sig ejendomsspekulant, businessmand, realitystjerne og en damernes ven, der er ved at indlogere sig selv i Det Hvide Hus, så har han naturligvis også sin egen herretøjskollektion.

I mere end et årti kunne man erhverve sig både Trump-slips, skjorter og andet godt i den amerikanske kæde af stormagasiner Macy’s. Men samarbejdet stoppede brat efter en hidsig udtalelse fra præsident Trump. I 2015 anklagede han mexicanske immigranter for at ’være voldtægtsmænd, der bragte stoffer og kriminalitet med sig’.  

En ægte businessmand i fuld Trump-mundering, selvfølgelig med et guldslips som kronen på værket 

Ifølge Macy’s stemte det ikke overens med deres værdier, og derfor ville de fase Trump-kollektionen ud.

’Donald J. Trump Signature’-kollektionen er uden at afsløre for meget mestendels udgjort af guld og similisten. Den bugner af imiterede guldmanchetknapper, skinnende jakkesæt, laksefarvede skjorter og adskillige guldslips. Alt i alt en mundering, der er en ægte chef -  og nu også præsident - værdig.

Manchetknapper i glitrende guld og similisten 

Men selvom Trump er blevet præsident af de forenede stater, så holder Macy’s fast. Det manifesterede de i forgårs, da deres chairman Terry Lundgren i et interview med The Street sagde, at de står ved deres beslutning.

Lundgren forklarer, at det udelukkende er det politiske element, der vejer tungt i beslutningen. Hvis Hillary Clinton lavede en dametøjskollektion, ville de heller ikke sælge den.  

FOTO: Getty Images | Trump kan godt lide guld. Også som farve til sit hår og ansigt. 

”Jeg tror bare, at vi ikke har lyst til at være en virksomhed, man associerer med politik. Vi sælger til alle i Macy’s, og vi har en bred og mangfoldig kundeskare,” siger Terry Lundgren.  

Man er da heller ikke i tvivl om, at det er den gode Mr. Trump, der står bag kollektionen, da han naturligvis ikke har været nærig med at plastre det sorte mærke, hvorpå hans fulde navn er syet med guldtråd, i nakken på enhver skjorte og bag på hvert et slips.  

En af de laksefarvede skjorte med diskrete logo, der naturligvis er syet med guldtråd 

Hvis guldet og similistene fra Trumps, lad os sig, dekadente kollektion, har fanget dit øje, så fortvivl ej. Både jakkesæt, manchetknapper og guldslips kan stadigvæk købes på Amazon. Og det er altså om ikke at ligge på den lade side, for der er for eksempel kun to guldslips tilbage på lager.

’Make you wardrobe great again,’ som man siger.

Et sæt lækre manchetknapper i forskellige guldnuancer

LÆS OGSÅ: New Balance er glade for, at Trump er USA’s nye præsident

LÆS OGSÅ: Kulden er kommet: Her er 13 af de bedste og mest alsidige vinterstøvler

LÆS OGSÅ: Video: Palace og Adidas teaser ny kollektion i 90'er-parodi