Foråret står for døren, og det er tid til, at de tunge vinterklæder skal træde til side for lettere materialer, tjekkede skjorter og flere farver – også selvom årstiden timer til at blive en del anderledes i år, end vi er vant til.

Spørger du os, behøver lock-down nemlig ikke at være et stort lighedstegn til, at også forårsgarderoben er aflyst. Tværtimod. Måske det endda kan hjælpe en smule på karantænestemningen at give den en opgradering. Og hvad enten du er til street-style eller skræddersyede unika, er Instagram et slaraffenland af inspiration.

Her er fire bud på, hvor du skal gå på udkig.

Samsøe Samsøe - street-style møder dansk design

Blue de Gênes – autencitet og gedigen kvalitet

Solidstore.com – multibrand og attraktive priser

Mond of Copenhagen - skræddersyet herremode anno 2020

Samsøe Samsøe - street-style møder dansk design

De fleste kender danske Samsøe Samsøe for deres strømlinede, æstetisk udtryk, der forener energien i københavnsk streetstyle med karakteristisk skandinavisk ånd. Brandet skaber tidssvarende basistøj og moderne klassikere af god kvalitet, autencitet og funktion, som uden problemer kan bruges til hverdag såvel som festlige lejligheder – og derfor er geniale at have hængende i skabet.

Også på brandets Instagram-profil er den nordiske livsstil i fuldt fokus. Her deles løbende nye outfits og styles, der meget vel kunne gå hen og blive de næste moderne nødvendigheder i din garderobe. Kollektionerne bryder med de aktuelle trends, trækker på Danmarks hæderkronede designtradition og byder frem for alt på sofistikeret tøj i en minimalistisk, prismæssigt overkommelig og lettilgængelig stil.

Blue de Gênes – autencitet og gedigen kvalitet

Blue de Gênes så dagens lys i 2010, da stifter Ole Madsen, efter mere end 30 års erfaring i modebranchen, besluttede sig for at føre sit ønske om at skabe et herrebrand med fokus på gedigne kvaliteter og håndværksmæssige traditioner ud i livet.

Visionen var klar fra start; Blue de Gênes skulle have et autentisk look og en stærk identitet med klare referencer til Italien, hvor samtlige af brandets jeans skulle produceres. Og netop det blev realiteten.

Ti år senere er kernen i herrebrandets kollektioner stadig jeans lavet i Italien, men de tæller også veste og skjorter i lækre kvaliteter, og det er tydeligt, at der er kræset for detaljen på samtlige produkter. Fx er alle skjorteknapper lavet af Corozo-nød, der er blevet anvendt til formålet, siden længe før plastik overhovedet blev opfundet.

Solidstore.com – multibrand og attraktive priser

Vil du browse mellem flere brands, skal du slå vejen forbi den nye multibrand-store Solidstore.com, hvor mangfoldigheden lever i bedste velgående. Her er tøjmærkerne SOLID, Blend, Casual Friday og Tailored & Originals nemlig samlet under ét og samme virtuelle tag.

Fælles for alle fire repræsenterede brands på webshoppen er, at kvaliteten er høj, og priserne er attraktive og overkommelige. På siden finder du et stort udvalg af fede forårsstyles, og med alt fra stilede jeans og skjorter til sko og tasker, kan du med stor sandsynlighed finde lige netop det, du mangler i din garderobe denne sæson – helt uden smerter i pengepungen.

Mond of Copenhagen - skræddersyet herremode anno 2020

Mond of Copenhagen er Danmarks førende på custom tailoring og har det seneste årti arbejdet benhårdt for at ændre måden, vi køber tøj på. Her bliver alt skabt unikt til dig, og når først du er blevet målt op, kan du helt selv designe og bestille dit tøj online.

Konceptet er bygget omkring moderne teknologi som 3D bodyscanning, de bedste italienske og engelske metervarer og europæisk tøjproduktion. Herfra er det blot din fantasi, der sætter grænsen.

Brandet er størst på skræddersyede jakkesæt og skjorter, men kan lave stort set alt, du end måtte ønske dig til garderoben.