Måske har hemmelige agenter, superskurke og goths fat i den lange ende. For hvor ofte har man ikke gloet på en af førnævnte og misundt dem deres sexappeal, selvtillid og intelligens, mens man selv ser ned ad sit usexede, dumme og nervøse orange antræk?

Mænd der går i sort tøj er dressed for succes. Det viser en ny undersøgelse, der konkluderer, at mennesker i sort tøj bliver betragtet som kønnere, klogere og mere sikre på sig selv. Faktisk synes 56 % af undersøgelsens respondenter, at sort er den farve, der bedst signalerer selvsikkerhed. I den anden ende af skalaen finder vi orange, som kun 4 % af svarpersonerne synes var en farve med selvtillid.

Når det handler om at se klog ud, er sort igen i front, mens selv en atomprofessor ville virke dummere, hvis han var i pink. Det konkluderer en undersøgelse foretaget af britiske Buy T-shirts Online, med over 1.000 brugere som respondenter.

Samtidigt synes 66 % af de adspurgte kvinder, at mænd i sort er mere sexede end mænd i andre farver. Værst ser det ud for mænd i orange og brunt, som kun har 2 % kvindebedårere hver. På andenpladsen finder vi blå, men intet slår altså gode, gamle sort. Er det så så sært, at Will Smith spiller bred?

LÆS OGSÅ: 11 stilråd: Sådan klarer du dig velklædt gennem traffiken

LÆS OGSÅ: Et af livets store spørgsmål: Skal skjorten ned i bukserne?

LÆS OGSÅ: 15 tøjfejl mænd begår på kontoret