Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Alvaro Morata

Chelseas angriber Alvaro Morata i infight med Premier Leagues forsvarsspillere

Chelseas Alvaro Morata kalder Premier Leagues forsvarsspillere sløsede

Kontroversiel udtalelse kan få uheldige konsekvenser for den farlige angriber.

Nogle spillere skal have lang tilvænningstid til den hurtige engelske liga, og nogle finder aldrig sine fødder. Men Chelseas nye spanske angriber Alvaro Morata har ikke bare fundet sine fødder, men også netmaskerne allerede fra start ved at score to mål i sæsonens første tre kampe.

Men det kan være, at han får en sværere tid fremover. I et interview med El Pais har han sagt nogle ting, som formentlig bringer ham op på listen over, hvem alle forsvarsspillere i ligaen, gerne vil tackle – hårdt.

Han siger blandt andet:

”Det er sandt, at forsvarsspillerne er sløsede taktisk, og de vil give dig chancer, for de dummer sig. Men det er en anden slags fodbold,” siger han.

Som Esquire skriver vil alle ligaens store brød nu fremover gøre alt for at bevise, at han tager fejl, og de vil sikkert tage hårdhændede metoder i brug. Morata siger da også selv i interviewet:

”Du er nødt til at kæmpe med centerforsvarerne, og de er meget stærkere end i noget andet land. I Spanien har du tid til at tænke og holde på bolden. Her, hvis du får bolden, er du allerede blevet givet to spark.”

Det skulle han nok have husket, inden han lagde sig ud med dem alle sammen. Han skal i hvert fald nok regne med, at han får en hård tur til West Bromwich, Burnley og Crystal Palace i de kommende måneder. Han skal starte på lørdag med at støde ind i gutter som Wes Morgan i Leicester.

LÆS OGSÅ: ESPN gør det igen: Sportsstjerner smider tøjet i elegante nøgen-portrætter – og Wozniacki er med

LÆS OGSÅ: Kasper Dolberg: ”Jeg hører ofte, at folk tror, at jeg er arrogant"

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen fortæller om den gang en gruppe Real-fans ville tæske ham på grund af hans trøje