Det vrimler med sixpacks og veltrænede kroppe, der er hugget i sten i OL-byen i Rio de Janeiro. Især er de olympiske svømmere nogle trekantede kropslige vidundere, og man tænker, at almindelige dødelige aldrig ville have en chance for at springe i bassinet.

Men så kom den etiopiske svømmer Robel Kiros Habte ind fra højre. Han er 24 år, og hans krop er mere rund end trekantet, hvilket måske ikke gør ham til den stereotype atlet. Til gengæld er han en vidunderlig repræsentant for farkroppen.

Han ligner ikke de andre svømmere, og han taber. Stort endda. Han endte som nummer chok i 100 meter freestyle med en tid på 64,95 sekunder. Men han kæmper bravt og holder fanen højt.  

Farkroppen tog verden med storm, og det samme er Robel Kiros Habte ved at gøre. På Twitter er folk vilde med hans gåpåmod og hans krop, der skiller sig ud i det olympiske landskab, når han toner frem i badebukser og badehætte.

Det er dog ikke alle, der er ovenud begejstrede. På Twitter bliver der konspireret i, om han er søn af præsidenten af The Ethiopian Swimming Federation, Kiros Habte Kinfe, og at det i så fald er den eneste grund til, at han er med.

Indtil videre er der et lille håb forude for de af os, der har en OL-drøm tilsat en hang til rødvin og sovs.

LÆS OGSÅ: Ol i tid

LÆS OGSÅ: Krig på åbent vand

LÆS OGSÅ: Futsal Indien