Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Manden bag Noma-myren guider til naturens spisekammer

Foto: Jannick Børlum ”Først på foråret er der masser af løgkarse i grønne områder i København, på stranden kan du finde de første strandarve, og i skoven er der masser af brændenælder,” siger Thomas Laursen

Manden bag Noma-myren guider til naturens spisekammer

Manden bag Noma-myren guider til naturens spisekammer

Den danske natur er fuld af madoplevelser, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. Find pose og saks frem, og lad Thomas Laursen – manden bag Noma-myren – klæde dig på til at tage ud at sanke.

1. Hav et åbent sind

”Mange tror, at vild mad kun findes i skoven, men i virkeligheden findes den alle steder, hvor mennesker blander sig bare en lille smule udenom naturens gang og lader være med at lægge fliser. Vild mad findes også i folks haver og langs grønne cykelstier. Kødbyen i København er nok svær, men selv i offentlige parker, er der ting, du kan plukke og spise. Find et sted, hvor der ikke er forurenet, og hvor du har lov til at gå, tag praktisk tøj på og medbring en saks eller en kniv, et par handsker og en pose.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her