PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Ny podcast: Med ‘Søn af alt der gror’ bliver den vilde natur din nye bedste ven

Foto: Jannick Børlum Sankeekspert Thomas Laursen (t.v.) og jæger og lystfisker Peter Ørbæk (t.h.) lancerer podcasten 'Søn af alt der gror'.

Ny podcast: Med ‘Søn af alt der gror’ bliver den vilde natur din nye bedste ven

Lige meget hvor du befinder dig i Danmark, er der blot 50 meter til den næste spiselige urt eller svamp. Det påstår sankeekspert Thomas Laursen, der sammen med jæger og lystfisker Peter Ørbæk laver Euroman-podcasten ’Søn af alt der gror’.

Lyt til podcasten 'Søn af alt der gror' her.

Vi vil allesammen mere ud i naturen. Få højere til himlen og jord under neglene. Men hvordan er det nu lige, man gør?

Vi har sat os for at vise, at det vilde er vildt nemt at være i. Derfor lancerer vi nu podcasten ‘Søn af alt der gror’ med urtesamler og naturmand Thomas Laursen, der sammen med jæger og lystfisker Peter Ørbæk drager ud i det grønne.

De plukker, sanker, snakker og spiser sig igennem sæsonerne. Og målet er, at du som lytter bliver langt mere hjemmevant, når du er langt væk hjemmefra.

Sammen gør Thomas og Peter os klogere på alle de lettilgængelige råvarer, Danmarks vilde urtehave har at byde på.

Lyt til programmet via podcast-appen Talk Town lige her.

Husk at du som abonnent hos Euroman har fri adgang til podcast-appen Talk Town. Du skal blot downloade appen i App-store eller Google Play og oprette dig med dit kundenummer. Her kan du bl.a. også finde programmerne ’Sidelæns’, ’Graus garage’ og ’Jeg er lige død’.

 

Unknown.jpeg