EN DAG I 2016 kommer Casper Bo hjem til en besked på telefonsvaren, der meddeler ham, at han har landet sit drømmejob. Casper Bo skal arbejde som fodboldagent. I forvejen har han hus, Audi i indkørslen, bulldoggen Bodil og en kæreste gennem lang tid. Det kan næsten ikke blive bedre for ham.

”Jeg elsker fodbold og er glødende West Ham-fan efter min far. Jeg skulle til at leve af at se fodbold og finde fodboldspillere. Drengedrømmen.”

Før han siger ja til jobbet, tjekker han selvfølgelig op på agentfirmaet og manden bag. Der er 13 ansatte og mange spillere tilknyttet. Markedet er primært fokuseret på 1.- og 2. division. Intet er lorent ved foretagendet.

Men efter bare tre måneder i jobbet bliver det modbevist. Ejeren stikker af med alle pengene, og tilbage sidder de ansatte og aner ikke, hvad de skal stille op. Casper Bo er pludselig presset.

”Jeg stod der med hus, hund, bil og kunne ikke betale til noget som helst af det,” husker han. ”Jeg var helt ude og byggede bare en større og større gæld op i banken. Jeg blev også glad for at drikke meget alkohol,” fortsætter han.

I samme periode finder Casper Bo ud af, at kæresten har været ham utro i nogle måneder, og han smider hende ud af huset for at kunne tænke sig om og hellige sig alkoholen. I stedet flytter nærmest alle vennerne ind. De kender hinanden fra opvæksten på Vestegnen og er glade for at feste igennem.

”Jeg holdt ofte morgenfest i det hus. Gutterne var der for at trøste mig, og de var jo altid klar på druk. De meldte sig syge på arbejde, og så kørte vi ellers bare på. Masser af sprut og ting og sager.”

”Mest lå jeg dog og havde ondt af mig selv og tænkte, hvorfor universet gjorde det her mod mig. Jeg var ret ked af det og fattede ikke så meget. Min hund Bodil var min største trøst og trofast.”

Desværre dør Bodil et par måneder efter. Hunden bliver kvalt i sit opkast og får en hjerneblødning. Hun dør i Caspers arme, idet han prøver at redde hende. Han kan ikke klare mere modgang.

”Jeg fandt mig selv i bar overkrop ude på vejen foran dyrehospitalet i Valby og kunne ikke være i mig selv. Jeg var fuldstændig tabt dér og klart det værste, der skete for mig. Mine forældre turde ikke lade mig være alene, da de var bange for, om jeg var nået derud, hvor jeg kunne gøre mig selv fortræd. Min mor stoppede med at tro på Gud den dag.”

Barberie 9.jpg

Casper Bos liv knækker og et decideret alkoholmisbrug indledes. Han var ellers en sælger i høj kurs. Før sin korte fodboldagentkarriere arbejdede han blandt andet for en schweizisk investeringsfond og i reklamebranchen. CV’et tæller 14 forskellige sælgerjobs og især i udenlandsk miljø.