Folkets kritik og lave seertal stopper ikke Monte Carlo
Foto: Jonas Bie

Folkets kritik og lave seertal stopper ikke Monte Carlo

Esben Bjerre og Peter Falktoft napper endnu en sæson på statsradiofoniens DR3. Programmet har ellers bokset en del med seertal, som på visse dage har været helt nede på 24.000 ifølge TNS Gallup. Det betyder dog ikke, at DR bremser programmet.

"Vi er i gang med at udvikle en ny sæson med Monte Carlo, og Peter og Esben vender dermed med stor sandsynlighed tilbage på kanalen i efteråret," fortæller kanalchefen for DR 3, Irene Strøyer, til Her & Nu.

LÆS OGSÅ: Falktoft afbryder Berlingske chefredaktør 

DR er heller ikke skræmt væk af det højt profilerede pars evne til at larme. Vi har tidligere skrevet om deres slagsmål med MetroXpress, som makkerparrets ikke vil anerkende som avis. Desuden har vi set, hvordan en enkelt busreklame rettet mod samme medie, kunne få internettet til at eksplodere i harme over brug af DR’s licensmidler – og så var det ellers ligegyldigt, at licensmidler intet havde med sagen at gøre. 

Monte Carlo begyndte som radioprogram på P3, og fik hurtigt fat i danskerne med deres dejligt originale stil. Du kan se mailkorrespondancen mellem de to værter forud for programmets start lige her. Siden 2014 har de to værter og venner fra Journalisthøjskolen kørt programmet i dets nuværende tv-format på DR3. 

LÆS OGSÅ: Vores vurdering af Apple vs. Spotify

LÆS OGSÅ: Den store guide: Sådan får du det rigtige ur med hjem 

LÆS OGSÅ: Åhh nej: De vil dræbe bobleplast

Se, hvad vi ellers skriver om: Monte Carlo