Ny restaurant i Tivoli: Alt er i top på Restaurant Glassalen. Men det er prisen også

Tivoli har sat sine spor på menukortet og ikke mindst på prisniveauet i Glassalen, som Formel-familien nu står bag.

Ny restaurant i Tivoli: Alt er i top på Restaurant Glassalen. Men det er prisen også
Offentliggjort

Formel-familien er rykket ind i Tivoli! Det har sat sine spor på menukortet både i form af desserter som churros og pandekager med softice og på prisniveauet, der er rykket op i Tivoli-klassen med seks retter for 895 kr., hvilket er en del højere end på andre Formel-familie- medlemmer som Uformel og Palægade. 

Sammenligningen er ikke helt tilfældig, for Glassalen lægger sig solidt i samme brasserieklasse som de to – og der er endda en del sammenfald i de råvarer, der er i fokus. 

I begyndelsen af april er det for eksempel hiramasa (danske hvidfisk fra dambrug i Hanstholm), tatar samt lam fra Vibygaard på Sjælland. Måske ikke så underligt, eftersom tre af kokkene kommer fra Palægade.

Vi gik a la carte og lagde ud med snack-trioen: en Gillardeau-østers med ponzu og limebladsolie, krokette med braiseret svinekæbe og endelig min favorit, friske (og syltede) asparges serveret med en aïoli- agtig dip på fermenteret asparges, der gav de sprødfriske aspargesflager dybde og umami.