Tobias Rahim har ubesværet klynget sig til toppen af de danske hitlister i det seneste år med ’Feberdrømmer Xx Dubai’, ’Mucki Bar’, ’Flyvende Faduma’, ’Stor Mand’ og så videre, og så videre. Og nu kommer der så en ”stor bog”, melder sangeren i vanlig uimponeret stil på sin Instagram.

”Som nogle måske ved, har jeg altid gerne ville lave en ægte digtsamling… med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller en samtale,” lyder det fra Rahim om digtsamlingen ’Drømmene maler virkeligheden’, der allerede udkommer på torsdag den 17. november hos Politikens Forlag.

Det har været et hæsblæsende år for Rahim, der har trukket sig fra offentlighedens søgelys, siden han i september meldte fra til P3 Guld (hvor han vandt hovedprisen) efter et angstanfald. Albumaktuelle Rahims mentale helbred lader også til at blive et tema i digtene:

”Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt. Og har heller ikke selv læst den igennem, efter den kom fra tryk […] Kan ikke overskue, hvis der står nogle, ting jeg lykkeligt har glemt,” skriver Tobias Rahim på Instagram.