Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?

“Ostefondue. Det er så godt – som en slags flydende kærlighed. Hvis man først har dyppet en brødfirkant på et spyd i den varme ostemasse én gang, så er man hooked for evigt.”

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har?

“Et kunstværk af Jørgen Nash, som viser den lille havfrue i færd med at få påsat et nyt hoved. Billedet er dedikeret til min mor, som var gode venner med kunsterne. Han indrømmede aldrig at have skåret hovedet af hende, men koketterede med idéen i mange år og lavede altså også kunst ud af mistanken. En god måde at profitere på en shitstorm.”

Hvad har du senest brugt 1.000 kr. på?

“Molslinjen Blue Class Lounge t/r inkl. gratis vand. Det er simpelthen her, jeg får min mest luksuriøse oplevelse i disse dage. Living the dream.”

Hvilken rejsedestination vender du altid tilbage til?

“Grækenland. Der er simpelthen tale om et koncept, som ikke har ændret sig en tøddel siden jeg var barn: Små, søvnige øer, tzatziki, calamares og masser af katte. Smukke strande og utroligt venlige mennesker. Det enkle holder bare.”

Hvad skal vi gøre oprør mod?

“Facebook. Jeg meldte mig ud for over 10 år siden og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ikke har savnet det et øjeblik. Facebook gør os vrede og stjæler vores tid. Det ødelægger demokratiske valg og profiterer på brugernes privatliv. Det er oprørende at se, hvordan en amerikansk, kapitalistisk virksomhed har vævet sig sammen med samfundets vigtigste institutioner fra vores politikere til vores medier og uddannelser, uden at der er nogen, som mærkbart råber op."

Følg Ane her.

Ovenstående interview blev oprindeligt bragt i vores nyhedsbrev Morgenpost, der hver fredag morgen udkommer med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.