Et par friske fyre med tid nok skabte for nylig trafikal forstoppelse, da de poserede til et foto på køleren af en guldbeklædt sportsvogn midt på en af Manhattans avenuer.

De så ud til at være godt tilfredse med situationen, mens de kastede håndtegn og kiggede sig omkring for at se, hvilken opmærksomhed, deres utraditionelle parkering skabte.

Måske havde de ikke regnet med, at fotoet ville blive forstyrret af en fyr, der pludselig ødelagde den gode stemning ved at smadre forruden på bilen med et baseballbat.

Måske. Men også kun måske.

Coby Persin, fyren til venstre med gele i håret, har nemlig skabt sig en karriere på at lave YouTube-videoer, hvor han med skjult kamera, falske Facebook-profiler og andre virkemidler forsøger at fremprovokere seværdige, grinagtige eller på anden måde interessante reaktioner hos de filmede.

Sociale eksperimenter, kalder han sin genre.

For eksempel har han gået rundt i gaderne iført et jakkesæt af dollar-sedler og bedt folk om at tage for sig for at udstille grådighed. Han har også lavet en video med en ung kvinde, der hellere vil tage et lift med ham i hans guldracer end i en støvet og ramponeret bil. Og i sin mest sete video (48 millioner views) har han over Facebook lokket en række mindreårige piger til at mødes med sig, for at illustrere hvor let spil pædofile har.

Så det ville ikke være ulogisk, hvis episoden med den baseballbat-svingende mand var iscenesat i forbindelse med indspilningen af en ny video. Eller at der i hvert fald er tale om en eller anden form for mediestunt. 

Omvendt kan det selvfølgelig også være, at det ikke var lige dén udvikling, Coby Persin havde forventet, men at virkeligheden overgik plottet. At den fyr simpelthen bare var træt af at sidde fast i trafikken.

Man har jo lov at håbe.