Hvis du er på udkig efter billige flybilletter til USA, bør du læse med her med stor interesse.

Det tyske luftfartsselskab Lufthansa vil flyve dig til eksempelvis New York, Miami eller San Francisco for kun 1.000 kroner. Der er tale om såkaldte ’Light’-billetter, som Lufthansa netop har lanceret eksklusivt i Skandinavien, og som i den grad udfordrer lavprisselskaberne. 

Der er bare et lille men.

Prisen gælder kun for håndbagage. Det koster yderligere 60 dollars hver vej for at få din kuffert med. Tur/retur kommer prisen dermed op på 2.760 kroner sammenlagt, hvis du ikke kan nøjes med håndbagage.

Men 2.760 kroner er stadig noget af det billigste, du kan finde på markedet. Til sammenligning lyder Norwegians billigste billetter over Atlanten lige nu på mellem 899-974 kroner, men her får du ikke mad med på ruten, som er tilfældet med Lufthanas tilbud.

"Vi er meget tilfredse med at afprøve dette produkt på udvalgte interkontinentale ruter fra Danmark. Vores skandinaviske passagerer har nu muligheden for at nyde fordelene ved et bredere udvalg af billettyper på langdistanceruter," siger senior director for salg i Lufthansa Group, Gabriel Leupold, i en pressemeddelelse.

Fra i dag kan du booke 'light'-billetter kun på Lufthansas hjemmeside med tidligste afrejse den 16. oktober. Du kan flyve fra både Billund og København. Og konceptet bliver i første omgang testet seks måneder.

LÆS OGSÅ: 11 hemmelige tricks der giver dig en billigere rejse

LÆS OGSÅ: Ny udvidelse af legendarisk togrute vil forbinde London til Tokyo

LÆS OGSÅ: Flyselskab udgiver stjernespækket sikkerheds-video, så de er sikre på, at du følger med