Eric og Tina Vildgaard på Fu Hao med deres børn

De driver en michelinrestaurant, men når Eric og Tina har fri, besøger de ofte et kinesisk spisested på Vesterbro

Normalt bevæger ægteparret og indehavere af den trestjernede michelinrestaurant Jordnær, Eric og Tina Kragh Vildgaard, sig i de højeste luftlag i dansk gastronomi. Men når de har fri, elsker de at gå ud at spise med deres velvoksne familie. Ét af de steder, de oftest vender tilbage til, er kinesiske Fu Hao i Colbjørnsensgade på Vesterbro – en restaurant, der ligger langt fra stjernebesatte menuer, men tæt på noget andet vigtigt: samvær, smag og tryghed.

Offentliggjort

Hvordan endte Fu Hao med at blive jeres stamsted?

Eric Vildgaard: ”Jeg er kommet her i rigtig mange år. Jeg er jo vaskeægte københavner, og jeg er gået meget i byen i det her område (Vesterbro, red.) . 

Og det er jo et dejligt sted lige at kurere sine tømmermænd. Det var sådan, det begyndte for mig. Siden er det bare blevet et sted, jeg godt kunne lide at komme.”

Tina Vildgaard: ”Det er jo også et stamsted for mange i branchen.”