Det er ikke det nye Tinder, fastslår den nye dreng på datelinjen. Willow vil lidt mere, og sætter de indre værdier over de ydre.

Antallet af brugere af digital dating er eksploderet det seneste års tid. Ikke mindst Tinder har skabt en mindre revolution inden for måden vi omgåes (og scorer). Ifølge Tinder selv skabes der dagligt 10 millioner matchninger verden over.

Og nu kommer så det seneste skud på stammen af digitale scoringsmuligheder. 

Men den nye dating-app Willow vil i højere grad end Tinder sætte menneskelige kvaliteter over udseende. Her lærer man hinanden en smule at kende, før man får sat ansigt på.

LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land?

Der skal være grundlag for at dybere samtaler kan opstå, fortæller stifteren af app’en, Michael Bruch,

’Menneskelig interaktion er mere kompliceret end blot billeder’. 

I stedet for at bladre igennem billeder, ligesom på Tinder, swiper man på Willow igennem spørgsmål stillet af ansigtsløse profiler. Et af de mest populære spørgsmål er fx;

’Hvad er det første du ville gøre, hvis du vandt i Lotto?’

Der bliver da også stillet mere kreative og sjovere spørgsmålt.

'Hvis du kun kunne tage et medlem fra The A-Team med til Burning Man, hvem ville det være og hvorfor?'Når du starter dit nye dating-eventyr, vil en radar først finde mulige matches i nærheden. Herefter vil du kunne bladre igennem kandidaternes personlige spørgsmål. Du vælger selv, hvilke spørgsmål du gider svare på. Nu kan brugeren, hvis spørgsmål du har besvaret, vælge, om han/hun ønsker at starte en samtale med dig. Og hun bestemmer også, hvornår du får muligheden for at se hendes billeder. Designet har ikke det samme erotiske og romantiske udtryk som Tinder, og det bliver da også interessant at se om Willow har nogen chance i kampen om de datinglystne singler.