Nyt afsnit af podcasten Sidelæns: Om at være velklædt
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann
podcast

Nyt afsnit af podcasten Sidelæns: Om at være velklædt

Nyt afsnit af podcasten Sidelæns: Om at være velklædt
sound

Lyt med Euroman

Nyt afsnit af podcasten Sidelæns: Om at være velklædt

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

I Euromans ugentlige podcast ’Sidelæns’ taler chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst med moderedaktør Søren Kolborg og eksperten i klassisk herremode, Torsten Grunwald, om, hvad det vil sige at være en velklædt mand i 2020.

“At være velklædt handler åbenlyst tit om, hvad folk har på, og det er individuelt, hvad der er god stil. Men for mig handler det også om, hvordan man bærer det, man har på,” fortæller Euromans moderedaktør Søren Kolborg i det nyeste afsnit af ’Sidelæns’, som i denne uge handler om, hvordan den danske mand klæder sig anno 2020, og hvad der kendetegner god stil i dag.

“Hvis du har penge nok, har du let tilgang til at få god smag og god stil, men det er noget andet at forstå sig på, hvordan man sammensætter ting og bærer det på den rigtige måde,” siger Søren Kolborg.

En mand der ved, hvordan man bærer sit tøj på den rigtige måde, er den tidligere embedsmand Torsten Grunwald. I årevis har han drevet hjemmesiden denvelklaedtemand.dk, hvor han skriver om herretøj og guider til den rette påklædning, og så har han netop udgivet bogen ’Stil består’, som er en håndbog til, hvordan man klæder sig godt i alt fra T-shirts, jeans, shorts og sneakers til jakkesæt med skjorte og slips.

Ifølge Torsten klæder den danske mand sig generelt godt på, men han synes, der er et problem med nutidens store fokus på modebrands:

“Der findes virkelig mange fede mærker, men jeg synes, der er en tendens til, at folk går mere op i mærket, når de skal klæde sig, end at tænke over, om tøjet passer til deres figur og person,” siger Torsten Grunwald.

Hør Torstens bedste råd til at købe et skræddersyet jakkesæt, og hvad Euromans moderedaktion ser efter, når de traditionen tro kårer årets 10 bedst klædte mænd, i det nye afsnit af ’Sidelæns’.

Du kan finde afsnittet øverst i denne artikel, hos Talk Town, Spotify, Apple Podcast, og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Husk at når du er abonnent hos Euroman, får du ligeledes adgang til Talk Town. Du skal blot downloade appen i App-store eller Google Play og oprette dig med dit kundenummer. Her kan du bl.a. også finde programmerne ’Arbejdstitel’, ’Graus garage’ og ’Jeg er lige død’.

Sidelæns

I ’Sidelæns’ tager vores chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst, vores læsere og lyttere med ind i maskinrummet på redaktionen. Vi giver et indblik i, hvordan vi arbejder med fx portrætter og reportager og fortæller historierne rundt om de artikler, vi skriver til magasinet.

’Sidelæns’ er også redaktionens vindue ud til verden. Vi interviewer musikere, designere, forfattere, kokke, filmfolk og alt derimellem, som vi synes, kan noget ekstraordinært, og som vi gerne vil tale med.

Lyt til 'Sidelæns' hos Talk Town, Spotify, Apple Podcast, og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Sidelæns