Slagterhåndværk til kød-gourmander
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Dyrbar, Ladegaard Duroc, Slagter Munch, TheMeatClub & Öxneholm.

Slagterhåndværk til kød-gourmander

Går du sjældent på kompromis, når du skal købe kød til middagen derhjemme, så tjek listen over godt slagterhåndværk her.

Vi får at vide fra alle sider, at vi skal spise mindre kød, men når det endelig skal være, er det oplagt at springe en bakke oksekød fra detailhandlen over og i stedet rette blikket mod slagtere, der prioriterer kvalitet.

Her er fem danske slagtere, der leverer en god smagsoplevelse:

TheMeatClub – kvalitetskød til hverdag og festthemeatclub.jpg

TheMeatClub forhandler nøje udvalgt kød fra hele verden – lige fra det verdensberømte Wagyu til kæmpestore og velsmagende tigerrejer.

I det brede sortiment finder du både det sublime kød til de ekstraordinære middage og desuden kødvarer til lidt mere low key-retter, der får hverdagen til at hænge sammen.

Alt sammen tilbydes til konkurrencedygtige priser – og selvfølgelig med hurtig levering i hele Danmark. På www.TheMeatClub.dk kan du følge med i nye, spændende produkter, der netop er landet på varehylderne.

Dyrbar – Kød til ambitiøse hjemmekokkedanishcrown.jpg

Slipset’ og ’Edderkoppen’.  Det er to af de unikke udskæringer, du kan blive præsenteret for hos Dyrbar, hvor du som ambitiøs hjemmekok kan shoppe Premium kvalitet på udskæringer af både kalv, gris og okse. Alle udskæringer kommer fra danske dyr, og du vil opleve et godt slagterhåndværk og stor gastronomisk forståelse, der er opbygget gennem mange års arbejde med danske toprestauranter.

I udvalget finder du også krogmodnede udskæringer af store tunggrise, fx Tomahawk, og af udvalgte marmorerede oksehøjreb. Højrebene udskæres som Cote de Boeuf, men du har også mulighed for at købe hele modnede højreb.

Ladegaard Duroc – Dansk kød i særklasseladegaardduroc.jpg

Gør som michelin- og gourmetrestauranter, high-end slagtere og kvalitetsbevidste forbrugere landet over: Bestil dit duroc-kød her. Hos Ladegaard Duroc får du særegent godt kød målt på kvalitet, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er især kombinationen af duroc-grisens frie liv på græsgrønne marker og dyrets unikke kødegenskaber, der garanterer en yderst smagfuld oplevelse. Desuden prioriterer Ladegaard Duroc at dele ud af deres ekspertise og erfaringer, således at alle deres forbrugere får en oplevelse fra jord til bord. 

Kvaltietskød skal være tilgængeligt for alle, derfor kan du nu få leveret kød fra Ladegaard Duroc lige til døren.

Slagter Munch – Hjemmelavet slagterhåndværkslagtermunch.jpg

Hos Slagter Munch i Skagen finder du slagterhåndværk af højeste kvalitet. Alt er lavet fra bunden og naturligvis af de bedste råvarer. Sortimentet tilbyder blandt andet et stort udvalg af klassiske hjemmelavede pølser, postejer, salater og pålæg produceret efter egne opskrifter samt mere end 50 forskellige hjemmelavede spegepølser. I sommerperioden byder udvalget på flere end 20 forskellige hjemmelavede grillpølser – genialt til sommerens udendørs middage.

Slagter Munchs fantastiske Skagen Skinke og ferske danske kødudskæringer er et smagfuldt kapitel for sig.

Öxneholm – Kærlighed til kødoxneholm.jpg

Öxneholm har i næsten 50 år leveret kød til mange af Danmarks bedste restauranter, men nu kan privatkunder på Sjælland også få fingre i de eftertragtede udskæringer. Öxneholm er specialister i at udvælge det bedste kød fra hele verden. På deres webshop finder du bl.a. sydamerikansk angus og det helt særlige japanske wagyu med den berømte marmorering. Öxneholm har selvfølgelig også hjemmelavet pålæg og eget pølsemageri, hvor der bliver nørdet igennem med smage og konsistenser. Prøv fx deres egen Delöx med ost, bacon og cayennepeber – det er en sikker sommerfavorit!

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad og Ernæring