Her er vinderne af take-away-krigen i København
Foto: Marchal

Her er vinderne af take-away-krigen i København

Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, har spist masser af take-away under coronakrisen og masser af god mad. Vi har bedt ham udpege sine personlige favoritter i København.

At tilbyde take-away har været restauranternes eneste mulighed under lockdown i coronaperioden. Og det har været den eneste mulighed for os "gæster" at støtte dem og få en bid af vores yndlingsrestaurant i en totalt forandret verden. Eller en mulighed for at prøve noget ny mad.

Gourmetrestauranter, man normalt ikke forbinder med take-away, gik også ind i den store take-away-krig og tog konceptet til nye højder.

Nu er det tid til at kåre vinderne af det bedste take-away i København under coronaen, og vi har derfor bedt Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, om at stå for udvælgelsen.

Uhrup Jensen har nemlig spist masser af take-away de seneste måneder. På sin egen Facebook-profil har han jævnligt berettet om sine take-away-oplevelser under parolen 'Spis ude hjemme'.

"Det er jo ikke, fordi jeg ikke kan lave mad selv, men det har været pga. situationen, og, som jeg har skrevet på mine platforme, for at huske at støtte restauranterne, som lider i øjeblikket. Nogle kan lige overleve ved at lave take-away, for andre har det handlet om at vise, at ’vi stadig er her’.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her