Odsherred er et af landets største sommerhusområder. Området, hvor Solvognen blev fundet, er udpeget til UNESCO Global Geopark Odsherred, til sommer får de besøg af Tour de France-feltet, det har steder som Sommerland Sjælland, Dragsholm Slot, og snart har det også et spisested med mændene bag Michelin-restauranten Formel B som drivkraft.

Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen overtager nemlig maddelen hos glamping-stedet Lillero, der er beliggende på Høve Strand i Asnæs, med restauranten Lille B, som de slår teltdugene op for d. 18. maj – samme dag, som Lillero åbner for den nye sæson.

70620826-36ce-469b-93d1-39c92ff99f15.jpg

 

Der er ingen planer om fancy pincetmad og Michelin-stjerner på de omkringstående træstammer. I stedet skal der serveres ligetil delemad med råvarer fra lokalområdet.

”Målet er at lave god, enkel og uhøjtidelig mad, hvor alle kan være med, og retterne bliver serveret family style, så selskabet kan deles om at nyde måltidet. Det vil bogstavelig talt blive en helt nede på jorden-oplevelse i en superhyggelig setting. Og så gør det jo ikke noget, at det er Michelin-kokke, der er i køkkenet,” lyder det fra Kristian Arpe-Møller.

Formel B er lidt af en bastion i dansk gastronomi og har siden 2004 haft én stjerne i Michelin-guiden. Udover restauranten på Vesterbro har de også smørrebrødsrestauranten Palægade samt Restaurant Uformel og Sletten, men nu udvider de porteføljen af spisesteder endnu en gang.

Priserne for et telt på Lillero spænder fra 1.800 kroner til 2.300 kroner pr. nat.