Hotdog med det hele
Foto: Anne Marie Jo Food styling assistant: Simon Foskjær.

Opskrift: En hotter med det hele

Danmarks første, ægte streetfood så dagens lys i 1920’erne, da pølsevogne blev lovliggjort. 50’erne og 60’erne var pølsemændenes storhedstid. Der var omkring 400 pølsevogne i Danmark. I dag er der cirka 100. Men hotdogs er blevet et populært og lettere syndigt frokost- og aftenmåltid at lave hjemme. Nogle mener, at den helt klassiske model er den eneste rigtige, mens andre eksperimenterer med fyldet. Hotdog’en har for nylig fået et comeback samtidig med den nynordiske gastronomibølge og ses nu i et utal af variationer med alt andet end kedelige og usunde færdigprodukter. Her får du Euromans hotdog med hele svineriet – med et updated tvist.

printer Print
preparation Total: en time
plate 8 hotdogs
Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her