
Foto: Food styling assistant: Simon Foskjær.
Opskrift: En hotter med det hele
Danmarks første, ægte streetfood så dagens lys i 1920’erne, da pølsevogne blev lovliggjort. 50’erne og 60’erne var pølsemændenes storhedstid. Der var omkring 400 pølsevogne i Danmark. I dag er der cirka 100. Men hotdogs er blevet et populært og lettere syndigt frokost- og aftenmåltid at lave hjemme. Nogle mener, at den helt klassiske model er den eneste rigtige, mens andre eksperimenterer med fyldet. Hotdog’en har for nylig fået et comeback samtidig med den nynordiske gastronomibølge og ses nu i et utal af variationer med alt andet end kedelige og usunde færdigprodukter. Her får du Euromans hotdog med hele svineriet – med et updated tvist.
preparation
Total: en time
plate
8 hotdogs
Af Ditte Dalsgaard Nielsen
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her
Allerede medlem? Log ind her

Opret dig gratis her