Der er godt nyt til alle på Frederiksberg med hang til friskproducerede, lokale og økologiske råvarer. For på Godthåbsvej har Auren’s Deli netop slået dørene op til en ny forretning, der både rummer kolonial, grøntmarked og café.

Bag Auren’s Deli står parret Pernille Rosenbæk og Henry Stevens, der begge tidligere har slået deres folder på Michelin Guide-restauranten Amass. Her var Pernille Rosenbæk booking- og eventmanager, mens Henry Stevens er tidligere sommelier og restaurant manager.

Auren’s Deli vil udover at sælge friske råvarer fra egen gård i Kirke Hyllinge og andre økologiske gårde på Sjælland tilbyde bredt udvalg af vin, franske, engelske og danske oste, konserves og forskellige hjemmesyltede grøntsager. Der vil også være mulighed for at købe keramik fra britiske Liam Andrews, der også er tilknyttet hos Auren’s Deli.

Derudover vil der i dagtimerne være mulighed for at nyde en kop kaffe, en hjemmelavet sandwich og salater, mens aftenens servering vil byde på vin, musik og små retter.

Delikatesseforretningen har allerede slået dørene op på Godthåbsvej 35, hvor der er åbent fra onsdag til søndag.

Se mere her.