Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Charlie Sheen

Foto: YouTube screendump Charlie Sheen i traileren til den kommende biograffilm 9/11.

Folk er rasende over ny 9/11-film med Charlie Sheen i hovedrollen

Folk er rasende over ny 9/11-film med Charlie Sheen i hovedrollen

Av.

”Vildt, at nogen rent faktisk troede, at en 9/11-film med Charlie Sheen i hovedrollen, var en god idé.” Sådan lyder én af de utallige kommentarer på Twitter, efter traileren til biograffilmen ’9/11’ er blevet offentliggjort.

Det er Charlie Sheen og Whoopie Goldberg, der står bag filmen, og selvom den ikke har haft premiere endnu, er folk mildest talt allerede rasende og hånlige på de sociale medier.  

Filmen handler om den skæbnesvangre dag i 2001, hvor World Trade Center blev angrebet af terrorister. Vi følger fem mennesker, der er fanget i en elevator i et af tvillingetårnene, mens angrebet og eksplosionerne står på. Charlie Sheen er en af dem.

Alt imens sidder Whoopi Goldberg et sikkert sted og observerer tårnenes skæbne. Gennem højtalerne i elevatoren forsøger hun at berolige de fem, der sidder fast. Traileren munder ud i et forsøg på en cliffhanger, hvor elevatoren falder ned i slowmotion. Her mønstrer Sheen et ansigtsudtryk så ufrivilligt komisk, at det allerede er blevet til en GIF.

Charlie Sheen peakede med den populære komedieserie ’Two and a Half Men’, og det er nok bedst, at vi nøjes med at huske ham for den. Men han har aldrig rigtig slået igennem som a-skuespiller, og på baggrund af trailerens foreløbige modtagelse, ser det heller ikke ud til, at han gør det med 9/11.

´9/11’ har premiere i amerikanske biografer 8. september. I mellemtiden kan du se både traileren og et udpluk af folks Twitter-kommentarer herunder: