Daniel Agger er forsvarsspiller, landsholdsanfører, mangemillionær, glad for tatoveringer, medejer af Center Pub i Hvidovre og kloakservicefirmaet KloAgger i Brøndby, træt af pis og forhenværende medarbejder i Liverpool FC.

Det sidste kom bag på de fleste, ikke mindst Daniel Agger selv, men beslutningen var helt igennem hans egen. Arbejdsmanden Agger blev i 2006 solgt til Liverpool FC for ca. 63 mio. kroner, et af de højeste beløb for en dansk fodboldspiller nogensinde.

Sidste år opsagde han samarbejdet og vendte overraskende tilbage til Brøndby IF, og dermed er ringen sluttet for Hvidovre-drengen Agger, i hvert fald indtil videre. I det aktuelle nummer af Euroman, som rammer kioskhylderne i dag, kan du for første gang læse Daniel Aggers historie om tiden i Liverpool FC, og hvorfor det endte, som det gjorde. 

 


Du kan også tage med til fest hos den omdebatterede direktør for Saxo Bank, Lars Seier Christensen. Han inviterede over hundrede mennesker til banket på Hellerup Park Hotel for at fejre sine bedrifter. Journalist Mads Brügger fandt sit pæneste jakkesæt og gik med til banketten og tegner et portræt af bankmanden, der deler vandene.

I det nye Euroman kan du også finde inspiration til skituren, forårsgarderoben, din hjemmeaften, arbejdsdag og date. Hils også på månedens ’Kvinde, vi kan li’. Hun hedder Gyrith Cecilie Ross og er vært på P3. Hun fortæller, hvad hun har lært om mænd, og det er ikke så lidt.

Hun var 14 år og til halbal i Jylland, da hun blev antastet af en fyr, der indledte samtalen med følgende ord: ”Jeg har lige slået en prut. Vil du med uden for?”  Gyrith har endnu ikke afgjort med sig selv, om det i virkeligheden er verdens bedste scorereplik.Læs interviewet med hende, og hils også på folk som Tobias Lindholm, L.O.C., Torben Steno og Christoph Waltz. God fornøjelse med martsnummeret af Euroman.

Tegn abonnement her.


LÆS OGSÅ: Se billederne af Liverpools nye stadion


LÆS OGSÅ: Sådan får du sportsikonernes stil


LÆS OGSÅ: Zlatan får 50 sultende børns navne tatoveret