Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Er neglelak den næste store grooming-trend for mænd?

Foto: Getty Images

Er neglelak den næste store grooming-trend for mænd?

Farvede fingrenegle er – åbenbart – ikke længere kun for kvinder.

Duften af acetone breder sig. Og det er ikke kun din kæreste, der får brug for det farvefjernende kemikalie til at rense glinsende lak af neglene.

Ikke hvis det står til det amerikanske magasin GQ, der kalder neglelak til mænd den næste store grooming-trend, og flere amerikanske superstjerner fører an. Harry Styles er flere gange blevet spottet med pastelfarvede negle, rappere som A$AP Rocky, Travis Scott og Bad Bunny render rundt sirlige logoer og smiley-ansigter på fingerspidserne, og måske er snart det din tur til at få en ’menicure’, som trenden er blevet døbt?

 

”Mine mørkeblå negle føltes ikke så underlige, som jeg troede, de ville – og de gav mig faktisk en sær ny følelse af selvtillid,” skriver GQ-redaktør Samuel Hine, der selv har kastet sig ud i den nye, lakerede trend.

Harry Styles og co. er dog ikke de første kendte mænd, der tager neglelakken til sig. David Beckham, Brad Pitt og Johnny Depp har alle været der ved enkelte lejligheder, og i 90’erne var røde negle (og af og til også kjoler) en del af Nirvana-forsanger Kurt Cobains look – måske inspireret af David Bowie, der 20 år tidligere komplementerede sin skrigende røde frisure og afbarberede øjenbryn med både lakerede og kunstige negle.

Men indtil videre har neglelak-trenden ikke for alvor bidt sig fast hos den almindelige mand – måske bliver 2020 året?

bowie.jpg