PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Justin Bieber forærer sig selv et Audemars Piguet-ur i bryllupsgave

Justin Bieber forærer sig selv et Audemars Piguet-ur i bryllupsgave

Popsangeren blev mandag gift med fotomodellen Hailey Baldwin, og hvilket bedre måde at fejre det på end ved at give sig selv et ur til omkring den halve million kroner.

Kender du det, at du ønsker dig noget så meget, men selv om du holder et bryllup med masser af gaver, får du det ikke? Sådan er det for popsangeren Justin Bieber, der valgte at fejre sit bryllup den 30. september Hailey Baldwin med at fejre med at forære sig selv (!) et Audemars Piguet Royal Oak i bryllupsgave.

Hvor vidt han også har købt et til fruen, fortæller han ikke noget om. Han lagde blot dette billede af hans nye, og indrømmet, meget fine ur op på Instagram med teksten:

“Got my self a lil wedding gift…”

Hvad han præcist har givet for det, er uvist, men Esquire har fundet et til salg online til en pris på 60.000 euro, eller hvad der svarer til godt 450.000 danske kroner.

Selve uret kommer fra det hæderkronede schweiziske firma Audemars Piguet og er af modellen Royal Oak med referencen 5402BA med en kasse og armbånd i guld. Det er ikke helt klart, hvornår Justin Biebers ur er fra, men modellen blev produceret fra 1977 til starten af 80’erne. Hvilket betyder, at det er en del ældre end Bieber selv, der er fra 1994.

Vores egen moderedaktør er også glad for Audemars Piguet, og i hans nyligt offentliggjorte artikel om hans ur-CV kan man læse om hans Royal Oak Selfwinding Chronograph.