"Sælgeren var meget forhippet på at understrege, at det var på eget ansvar, hvis jeg købte bilen. Det var et lidt underligt salgstrick" scroll-down

"Sælgeren var meget forhippet på at understrege, at det var på eget ansvar, hvis jeg købte bilen. Det var et lidt underligt salgstrick"

For nogle mennesker er bilen en praktisk transportgenstand, der får dem fra A til B. For andre er det passion og lidenskab, som overstiger alt – selv værkstedsregninger, forsikringspræmier og bøvl med vinteropbevaring. Her fortæller musiker Karl William om sin Mujaffa-BMW, der lige nu svæver mellem liv og død.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Motor Euroman

Hvad er det for en bil, du kører i?

”Jeg har en BMW 535i fra 1999 i dueblå med automatgear og en V8-motor, der lyder som en symaskine, når man trykker til. Den allerførste Nokia-telefon ligger i midten i rigtig præsidentstil, der er læderkabine, sædevarme, aircondition og elruder. Den har rigtig mange af de ting, som man får i en alt for dyr leaset bil i dag.”

Hvordan har du fået fat i den?

”Før jeg købte den, havde jeg en stor Range Rover Sport fra 2016, der bare var alt for dyr. Penge ud ad vinduet. Efter den besluttede jeg mig for, at jeg gerne ville have en gammel Mujaffa-BMW (kult-computerspil fra 00’erne, red.), så jeg begyndte at surfe rundt på DBA, hvor jeg stødte på den. Der stod noget med en V8-motor, og jeg kan godt lide idéen om en bil, der siger lidt, men som er beskeden i sit udtryk. Samme dag, som jeg havde fundet den, kørte jeg ned til Bilhuset i Køge, der havde den til salg. Jeg handlede egentlig ret impulsivt og købte den med det samme, efter jeg havde kørt en prøvetur med min ven, der ved meget mere om biler end mig selv. Sælgeren var meget forhippet på at understrege, at det var på eget ansvar, hvis jeg købte den. Det var et lidt underligt salgstrick. Men den har altså kørt glimrende.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Biler