Havana Social – Rom-cocktails, når de er bedst

Havana Social er en ”hemmelig” bar i en af Bangkoks vildeste partygader, som specialiserer sig i lækre rom-cocktails. På trods af adressen på Sukhumvit Soi, er baren godt gemt, da der ikke er skiltet, men i stedet står en gammel telefonboks udenfor. Her taster man en kode, som åbner en hemmelig dør til den autentiske Cuba-bar, som portrætterer landet før revolutionen.

På Havana Social får du serveret alle rom-klassikerne i en original scene af 40’ernes Cuba med dæmpet belysning, vintage møbler og slidte facader, mens øregangene forkæles af colombiansk live musik eller dygtige DJ's.

Hver torsdag er der ladies night, men ellers er stedet åbent for alle hele ugen.

Åbningstider: Mandag - søndag 18:00 - 02:00.

Adresse: Sukhumvit Soi 11

Flyv til Bangkok med Rejsepriser (sponsoreret)

Brown Sugar – Live jazz møder diskokugler

Brown Sugar er en jazz-bar ligeså stilet som navnet, og baren er kendt for at være et af de bedste live musik steder i Bangkok - med live jazz hele seks dage om ugen.

De 27 år på bagen er et kvalitetsstempel i sig selv, og selvom baren er flyttet til større lokaler undervejs, er baren autentisk og stemningen i højsædet. Der er fuld gang i festen, og du kan få serveret både thaimad og cocktails på stedet - udvalget af drinks er dog ikke overvældende, da musikken er i centrum på Brown Sugar.

Åbningstider: Tirsdag – søndag 17:00 - 02:00 

Adresse: 469 Phrasumen Road

Rabbit Hole – Vilde Whiskey racks

Bag en tung trædør ligger Rabbit Hole, en rustik og hip cocktail bar i tre etager, hvor du kan få et åndehul fra Bangkoks travle gader.

Der er kræset for detaljen, og er du Whiskey-fan, så er du kommet til det helt rette sted. Her kan du frit vælge din favorit fra et kæmpe udvalg på et kobber-stillads bag baren.

Drinks på stedet kombinerer urter, røgede og hjemmelavede ingredienser i særprægede signatur cocktails med masser af smag – serveret i udvalgte glas. Husk kontanter.

Åbningstider: mandag - søndag 19:00 – 02:00

Adresse: 125 Thonglor Sukhumvit 55

Rejsepriser flyver dig verden rundt (sponsoreret)

Sky bar – Højere, Vildere, Hangover II

Sky bar Lebua er en af de højeste sky barer i verden – beliggende på 63. etage med en spektakulær udsigt over Bangkoks skyline.

Her er lagt op til en uforglemmelig aften under stjernerne eller en solnedgang, du og din date sent vil glemme. Innovative cocktails og en slående atmosfære er blot plusser i regnskabet.

Du husker måske filmen Hangover II, hvor mændene var et smut forbi baren og dermed fik den brændemærket i mange Hollywood-fans erindring? I dag kan du få en Hangovertini i baren, en cocktail skabt til castet, da de filmede.

Åbningstider: Mandag – søndag 18:00 - 01:00

Adresse: 1055 Silom Road, Bangrak

Q&A – Vintage togvogne og dedikerede bartendere

Bag et lille diskret skilt i Bangkoks største partygade gemmer sig cocktailbaren Q&A, som serverer innovative cocktails fra gamle vintage togvogne. Baren byder på et menukort, der opdateres på månedsbasis, hvor man altid finder toplækre klassikere med et hjemmelavet twist.

Bartenderne er lokale specialister, som lægger en dyd i at finde din favoritcocktail ved at lytte til dine præferencer, og der leges med infusion, røg og utraditionelle ingredienser. Musikken der spiller på Q&A er et interessant mix af soul, funk og jazz.

Åbningstider: Mandag – søndag 19:00 – 02:00

Adresse: 235/13 Sukhumvit Soi 21, Bangkok