Hvis du ikke kan finde kærligheden i den virkelig verden, kan du altid gå på nettet. Og hvis du ikke kan finde kærligheden i dit ægteskab, kan du også gå på nettet - for at finde en ny.

Victoria Milan er et datingsite, men ikke helt ligesom alle andre. Det kontroversielle ved Victoria Milan er, at de med sloganet "Gør livet levende - Ha' en affære" opfordrer dets brugere til at få et sidespring og genoplive gnisten i dem selv.

I vanlig provokerende stil har Victoria Milan nu vakt røre i Belgien. Det sker med et billede af to mænd fra den royale familie i omfavnelse ledsaget af teksten "Een goeie raad, mijn zoon, wees altijd discreet" ("Et godt råd, min søn, vær altid diskret"). De to mænd er den netop abdicerede Kong Albert den 2. og hans søn, den nye arvtager King Philippe.

LÆS OGSÅ Har pornobranchen mistet sin rejsning?

Det moralsk forkastelige er indlysende. Og den royale familie har da også bedt om, at kampagnen bliver stoppet, hvilket Victoria Milan har valgt at efterkomme. "Belgierne er kendte for deres humor. Vi håbede, at den nye konge ville have nok humor til at opfatte kampagnen som sjov," udtaler firmaets norske CEO i en pressemeddelelse.

Victoria Milan påstår at have over tre millioner brugere i mere end 21 lande og være en af verdens hurtigst voksende netværk for udenomægteskabelige affærer. Det eneste positive man kan sige om sitet, der påstår at bedrag kan gavne et moderne parforhold, er at de er dygtige til at markedsføre sig selv. Men er institutionaliserigen af utroskab noget at være stolt af?

FACEBOOK Bliv ven med Euroman