Judo, svømning, ishockey og fitness. Det er de fire sportsgrene den russiske præsident Vladimir Putin udøver alle ugens dage. 

Det fortæller han i et interview med filminstruktøren Oliver Stone i dokumentaren "The Putin Interviews", der er blevet optaget mellem 2015 og 2017. 

"Det er helt normalt," siger den 64-årige præsident til Oliver Stone og forklarer, at han hver morgen træner i styrkecentret, inden han tager ud og svømmer.

Her kan han 'få alle mulige slags tanker' i vandet, og derfor planlægger han nødvendigvis ikke fremtiden for Rusland, mens han får sin svømmemotion, siger han til Oliver Stone. 

Men hvis du tænker, at Putin står tidligt op for at nå denne rutine, så må du tro om igen. 

Ifølge Business Insider står den russiske præsident nemlig først op sent, hvor han spiser sin morgenmad omkring klokken 12. Morgenmaden består normalt af en stor omelet eller en stor skål havregryn med vagtelæg, juice og kaffe som tilbehør. 

I artiklen kan du desuden se billeder fra Putins morgemads - og træningsrutiner i vandet og styrkecentret. 

Udover svømningen og styrketræningen har Putin, siden han var 13-14 år gammel, udøvet judo, hvilket har givet ham det sorte bælte i kampsporten. Alligevel har turneringer aldrig rigtig været noget for ham. 

"Jeg gør det bare for motionens skyld, og så er det en god måde at opbygge adrenalin og komme ud med sine aggressioner," siger Putin i dokumentarfilmen. 

Da Putin fyldte 60, begyndte han desuden at spille ishockey, hvor han også skulle være lidt af et talent. For nyligt gav han et interview i komplet hockey-outfit, hvorefter han gik ud og scorede seks mål i en træningskamp mod tidligere olympiske spillere.  

Om spillerne har ydet deres bedste mod deres præsident, er så spørgsmålet. Men Putin insisterer på i dokumentaren, at de andre spillere på isen bestemt ikke skal behandle ham anderledes.

The Putin Interviews blev vist på det amerikanske Showtime i sidste uge. 

LÆS OGSÅ: Bodega-spillet som blev en millionforretning

LÆS OGSÅ: Se video: Sir Alex Ferguson giver sin allersidste tale til Manchester United i omklædningsrummet

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Ubesejrede Floyd Mayweather Jr. og MMA-fighter Conor McGregor skal i ringen til august