Brooklyn Beckham beder sine kvindelige medstuderende om at ‘slappe af’
Foto: Rex Features Brooklyn Beckham, 18, til lanceringen af sin nye bog 'What I See'.

Brooklyn Beckham beder sine kvindelige medstuderende om at ‘slappe af’

Fodboldspiller-sønnen er netop startet på universitetet, hvilket har medført kraftige reaktioner blandt hans kvindelige medstuderende - 'men det er et stort chok for dem, så det er okay', fortæller han i et nyt interview.

Brooklyn Beckham, søn af Victoria og David Beckham, er kommet i lidt af en ”klemme”. I sommer startede den 18-årige fotograf-spire på Parsons University i New York, og det har, ifølge Beckham junior selv, haft nogle ret voldsomme eftervirkninger - nemlig at hans medstuderende, nærmere bestemt hans fans af kvindeligt køn, der ikke vil lade ham være i fred. 

Beckham fortæller om sit problem i et nyt interview med The Cut, som har talt med ham i forbindelse med udgivelsen af hans nye fotografibog ‘What I See’, der har fået hård kritik af anmeldere fra blandt andet The Guardian såvel som på Twitter. Her har flere kommenteret på både fotografierne, hvoraf flere skulle være ufokuserede, samt på billedernes beskrivelser. Sidstnævnte breder sig over alt fra “Elefanter i Kenya - så svære at fotografere, men fantastiske at se” til “Jeg kan lide det her billede - det er ufokuseret, men man kan mærke, at der sker meget”. 

I interviewet forklarer Beckham, hvordan den enorme opmærksomhed fra hans kvindelige medstuderende kan være en gene.

“Jeg kan lide folk fra skolen, men der er nogle få fangirls… Nogle gange bliver jeg nødt til at sige, ‘Jeg skal være her med dig igennem de næste fire år, så slap af”,” siger han.

Når alt kommer til alt, har Beckham det dog allerede bedre med opmærksomheden, fortæller han i interviewet. 

“Det er blevet bedre. De forstår og respekterer det nu, men det var kun lige i starten, hvor det var så stort et chok for dem, så det er okay.”

LÆS OGSÅ: Ny sjov reklame: ’Netflix er en joke’

LÆS OGSÅ: Ny dansk film om storsvindler, hvor ofrene spiller sig selv

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth om voodoo: "Jeg deltager med jævne mellemrum i ceremonier"