Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Euroman Weekend: “Jeg lider af det, man i folkemunde kalder ’digital paranoia’"
Joaquin Phoenix i filmen 'Signs'.

Euroman Weekend: “Jeg lider af det, man i folkemunde kalder ’digital paranoia’"

Netflix-dokumentaren ’The Social Dilemma’ giver os en påmindelse om, at vi alle er blevet en del af et uhyggeligt system, som vi ikke har kontrol over, skriver journalist Nina Buth Olsen i Euroman Weekend, dit faste nyhedsbrev med ugens bedste artikler og redaktionens anbefalinger til en god weekend. Få det gratis hver fredag.

Skriv dig op til Euroman Weekend her.

Forleden så jeg dokumentarfilmen ’The Social Dilemma’ på Netflix, som handler om alt det, der er galt med tech-industrien og deres overvågning af personlige data. Lige siden har jeg tænkt meget på, hvordan, hvornår og hvorfor jeg scroller og agerer på mine sociale medier.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her