Når du skal ud at forføre, er det vigtigt at have for øje, hvilken type du selv er, mener sexolog Jakob Olrik, der her lister fire arketyper op, som de fleste kender og måske kan genkende sig selv i. 

Både mænd og kvinder har meget forskellige måder at opføre sig på i bestemte situationer. Vi kan sagtens spille én rolle i arbejdsmæssig henseende og en helt anden, når vi en aften er i byen og gerne vil møde repræsentanter fra det andet køn.

Her kan det være en stor hjælp for dig som mand, at du får et indblik i, hvilken rolle du spiller – både når du er i byen, men også i andre sammenhænge, hvor du vil forføre en kvinde.

For meget kort kan det siges: Fungerer dit game ikke, skal du måske udnytte andre af de potentielle typer og roller, du har indeni dig.

Når du skal ud at forføre, er det også vigtigt, at du har for øje, hvilken type du selv er.

Det nytter jo ikke noget, at du går ind på jetset-stedet og bruger hele månedslønnen på en magnumflaske champagne, hvis du dybest set er typen, der helst vil stå i baren og vente på, at kvinderne kommer til dig.

LÆS OGSÅ: Sunday: De største flasker, de dyreste stiletter, den lækreste krop

Eller at du omvendt går på instedet, hvor du må lægge bånd på dig selv for ikke straks at begynde at snakke til og kysse på alle kvinderne i rummet.

Den type, du dybest set er, er helt klart også dit bedste udgangspunkt for scoring. Og hvis det ikke er gået godt for dig indtil videre, er det endnu mere vigtigt at være opmærksom på, for så skal du måske overveje at afprøve en anden side af dig selv.

Jeg har den her lille model inde i mit hoved, som jeg selv har fundet på. Men test dig selv og dine venner og se, om du faktisk ikke kan placere alle i en af firkanterne.

A: Den penetrerende passive type.

Det kan være den meget tjekkede mand, der helt cool står i baren og ligesom alle andre lader sit blik glide rundt i lokalet. Når han får øjenkontakt og dermed har detekteret, hvor der er mulighed for scoring, så bliver han bare stående, hvor han er.

Lidt efter kigger han lidt diskret igen, og hvis han ser noget, han virkelig kan lide, så kan et lille nik, en diskret skål eller bare en lille krølle i mundvigen være nok. Hvis hun kan lide, hvad hun ser – så kommer hun muligvis selv op til baren.

B: Den penetrerende aktive type.

Det er ham, der, når han har udvalgt, hvem han vil score, går direkte efter bolden – kvinden. Fra det øjeblik, der er kontakt, er alle andre kvinder ikke interessante. Hans game er aktivt: Han sender drinks, går over og taler med hende, byder hende op til dans – alt efter hvilket sted han har valgt at score.

LÆS OGSÅ: Sexblog: Styr på stillingerne

Han har helt sikkert de bedste odds for at score, hvis han får bare en minimal gensidig interesse i øjenkontaktøvelsen.

C: Den socialt aktive.

Det er humørkongen. Ham, der kommer ind, og som næsten før øjenkontakten indtager lokalet og ALLE kvinderne i det, hvorefter han går rundt og kysser og krammer og byder drinks i øst og vest. Han har næsten altid en sjov aften i byen, men går ofte alene hjem, fordi hans strategi gør, at alle kvinderne synes, han er sjov, men ingen føler sig udvalgt.

D: Den socialt passive.

Det er ham, der sidder lidt for sig selv ved et bord i hjørnet. Han kan sagtens være på sjov bytur med vennerne, men alligevel virker han lidt alene, fordi han bare sidder og betragter kvinderne.

Hans eneste chance for at score er, at kvinden er penetrerende aktiv. Det kan også sagtens ske, hvis han har eller udstråler noget, der fanger hendes interesse. Men det er også en position, hvor han har kastet sig selv ud i det store kvindelotto og pænt må vente på, at han måske bliver valgt, frem for selv at tage initiativet og styringen med sin scoring.Den her opdeling gælder kun, når vi er ude en aften for at score. I andre sammenhænge kan vi sagtens være både den anden, tredje og fjerde kategori.

Hvis du genkender dig selv og ikke synes, det er gået godt nok med at score på det sidste, så prøv at skifte type/strategi, næste gang du skal ud.

Er du f.eks. socialt passiv, så afprøv dig selv som penetrerende passiv. I stedet for at sætte dig over i hjørnet og diskret kigge på kvinderne, så tag i byen – evt. alene – og stil dig så i baren, hvor ALLE kan se dig.

Det kan være grænseoverskridende, og der er jo ikke nogen garanti for, at du scorer alligevel, men jeg kan garantere, at det bliver en interessant aften for dig. Og du kommer måske i snak med en type kvinder du aldrig har prøvet før.

Hvis det føltes okay, og du måske endda fik bid et par af gangene, så kan du rykke videre og afprøve den penetrerende aktive.

Hvis du er den socialt aktive, så prøv den penetrerende aktive. Dæmp din trang til at kysse og kramme alle. Vær lidt mere cool, når du kommer ind, så du kan orientere dig om, hvor der er muligheder, og brug så alt dit krudt på kun én kvinde. Hun skal føle sig udvalgt!

Hvis du er penetrerende passiv, og det ikke har givet bonus, så giver det næsten sig selv, at du skal prøve at være mere aktiv.

LÆS OGSÅ: En bluffers guide til bodyguards i nattelivet

LÆS OGSÅ: Sexblog: Sådan mestrer du de forskellige stødteknikker

LÆS OGSÅ: Bluffers guide til nattelivet