Ny chefredaktør til Euroman
Jens Vilstrup stopper som chefredaktør på Euroman og fortsætter i stedet som skrivende og redigerende journalist. Foto: Frederik Lindstrøm.

Ny chefredaktør til Euroman

Vi skal have ny chefredaktør. Vores kære leder, Jens Vilstrup, har besluttet sig for at bruge mere tid på skriveriet og trapper derfor ned på det ledelsesmæssige plan. Han bliver heldigvis på magasinet som redigerende og skrivende journalist. Her følger den officielle pressemeddelelse, der er blevet sendt ud.

__________

Euromans chefredaktør Jens Vilstrup ønsker at bruge mere tid på at forfølge sine forfatterambitioner og har derfor valgt at opsige sin stilling. Jens Vilstrup forlader dog ikke Euroman, men fortsætter på magasinet som hhv. redigerende og skrivende. Jens Vilstrup udkommer bl.a. med romanen ’Opland’ i 2014.

”Jeg har de seneste syv år arbejdet for Euroman, først som journalist, siden som redaktionschef og endelig som chefredaktør. Derudover har jeg været tilknyttet som freelancer siden magasinets start. Euroman er det medie, der har betydet mest for mig i mit professionelle liv, og jeg er derfor meget glad for, at samarbejdet fortsætter,” siger Jens Vilstrup, der bliver i chefstolen, indtil en afløser er fundet.

”Jens har ydet en flot indsats for Euroman. Selv om jeg er ked af, at han stopper som chefredaktør, så har jeg stor respekt for hans beslutning. Men heldigvis får Euromans læsere fortsat glæde af hans skarpe pen”, siger magasinchef i Egmont Magasiner Monica Bundgaard, der er nu går i gang med at finde en ny chefredaktør.

___________


Stillingen som ny chefredaktør for Euroman bliver slået op i nær fremtid.