Vi er alle sammen gode til noget – og små-dårlige til andet. Skal du forføre en kvinde, er det vigtigt, at du har kendskab til, hvilke kort du selv har på hånden, og hvornår du skal spille dem.

For at gøre det skal du kende din plan – dit rationale. Heraf følger logisk også en tidsfornemmelse for, hvor lang tid du vil bruge på din scoring.

Rationalet

Start med at gøre dine rationaler op. Med det mener jeg, at der er stor forskel på, hvordan og hvor længe din forførelser, skal vare alt efter, hvilke intentioner du har med kvinden, du vil score.Hvis nu søde Britta fra regnskabsafdelingen både ser lækker ud, men også er sjov og helt speciel – er hun så en potentiel hustru? Så kan du jo sagtens bruge flere måneder på at varme hende op. Langsom flirt og forførelse.

Er hun derimod en supersjov og lækker pige, som du primært har lyst til en hurtig affære, så ønsker du næppe at bruge flere måneder på projektet. Og derfor skal du spille dine kort lidt hurtigere, så I kommer fra øjenkontakt til lagenkontakt lidt hurtigere.

LÆS OGSÅ: Hvilken mandetype er du i byen?

Scorekort

Det næste, du så skal overveje, er, hvordan dine scorekort ser ud. Hvilken hånd du sidder med, hvordan du forbedrer den og – ikke mindst – bruger du den bedst.
Vi har alle sammen en håndfuld talenter. Nogle er vi meget bevidste om. Dem bruger vi derfor ofte hele tiden, mens andre er mere latente og måske ikke engang ting, vi betragter som et talent – og det er synd.

For i forførelsen er det vigtigt at have så mange kort som muligt at spille. Når vi skal forføre en kvinde, er det godt at have en fornemmelse for, hvornår man skal spille det ene kort og hvornår det andet.

Forførelsen er en proces. Du kender det med, at det starter med lidt kilden i maven, fordi et blik gav lidt mere respons, end når du siger ’ha’ en god dag’ nede hos bageren. En kvinde sendte dig en impuls!

Det er min erfaring, at det utrolig ofte er kvinden, der starter. Det der lille blik eller næsten usynlige smil, der viser os, at hun er interesseret. Det er ikke altid, vi tænker over det, men det er der meget tit.

Så smiler eller kigger du tilbage – og så er der kontakt. Flirten er begyndt, og nu er det din opgave at forføre kvinden. Du kender dit rationale. Er hun en engangsoplevelse? En kæreste? Eller måske endda potentiale for noget endnu mere?

Nu handler det om at holde impulserne kørende. Uanset om det er et helt nyt bekendtskab på en natklub, Britta fra arbejdet, Suzzie fra folkeskolen, som du har været hemmeligt forelsket i, siden I gik ud.

Forførelsen skal udvikle sig. Du skal gøre den dynamisk og målrettet. Og for alt i verden ikke skyde ved siden af, for her er der ikke plads til vådeskud!

Men hvordan ved du, hvad der virker for dig?

Jeg har helt privat lavet et lille diagram med 8 scorekort. Jeg er helt sikker på, at alle mænd kan lidt af det hele, men at der er utrolig stor forskel på, hvor gode vi er til den ene eller anden metode. Og for at kunne designe den måde, netop du skal forføre på, er du nødt til at kende dine styrker og svagheder.

LÆS OGSÅ: Sex-blog: Styr på stillingerne

I forførelsen er det nemlig alfa og omega, at du er dig selv. Du kan ikke indlære en masse scorereplikker eller teknikker, som dybest set slet ikke passer til din personlighed. Det gennemskuer kvinderne lige med det samme.

Så tjek dine egne scorekort. Du kan tænke på en pointskala fra 1-10, hvor 1 er dine absolut svageste punkter, og 10 er, hvor du er helt skråsikker!

Undersøge

Kvinder elsker, at man er nysgerrig – at du gider lære og vide noget mere om dem. Noget, de kan fortælle eller vise dig. Hvis du er virkelig dårlig til at være undersøgende, kommer du hurtigt til at virke overfladisk og ligeglad.

Du kan træne din nysgerrighed på venner og på din arbejdsplads – ja, faktisk på alle områder i livet – ved at tvinge dig selv til det lille journalisttrick med altid at stille ”hv”-spørgsmål: hvordan, hvorfor, hvornår, hvor længe.

Det giver bedre flow i svar og dialog, og du vil få langt mere at vide, end hvis du bare nikker og siger: ”Okay, så du er skilt?” Hvortil hun kan svare: ”Ja.” Og så er den samtale og flirt gået i stå. Hvis du spørger: ”Hvornår blev du skilt? Hvorfor? Hvad skete der?” så skal hun fortælle dig meget mere, og du bruger dit undersøgende kort.

Handle/aktion


Hvor god er du til at tage initiativ? Byde op til dans? Arrangere jeres næste møde?
Handlekortet er vigtigt at bruge, når man skal køre flirten videre. Hvis samtalen går lidt i stå, kan du handle dig videre i forførelsen. Hvis du ikke kan handle, går alting i stå. Så køber en anden mand en drink til hende. Eller ham ved siden af dig på kontoret inviterer søde Britta ud. Eller kvinden kommer ganske enkelt til at kede sig lidt.På den anden side: Hvis du er en 10’er her, så risikerer du at skræmme hende, fordi alting går for hurtigt.

Opfindsomhed

Hvor god er du til spontant at udnytte de situationer, der opstår i flirten – og bruge dem til egen fordel?

Hvis du er dårlig til at være opfindsom, er du måske typen, der straks giver op, hvis der kommer en anden mand og forsøger sig på den kvinde, du har fokus på. Ja, så siger det sig selv, at du ikke scorer! I hvert fald ikke hende. Eller hvis din date er blevet syg timen før, I skal mødes, og du så tænker: Ja, klart – hun gad ikke alligevel.

Hvis du er alt for opfindsom – altså en score på 10 – kan du komme til at fremstå, som om du ikke selv har en plan og hele tiden bare kører på, hvad der tilfældigt sker. Det kan være farligt, for kvinder kan godt lide, at en mand ved, hvad han vil.

Du kan træne din opfindsomhed ved at gøre ting, der overrasker dig selv i din hverdag. Tving dig selv ind i situationer eller samtaler, du ikke har helt kontrol over, og øv dig i at styre dem i en bestemt retning.


Her ses tidligere præsident Ronald Reagan i samtale med Marilyn Monroe.

Tro/Moral/Livssyn


Det er en meget væsentligt flirt-impuls, at der er gensidighed med hende, du vil forføre/score. Kan man solidarisere sig med hinanden? Er der sympati for den andens holdninger og livssyn? Man behøver absolut ikke at være enige eller ligne hinanden som to tvillinger, men man skal have en nysgerrighed og interesse i det, den anden står for.

Derfor er det vigtigt, at du er god til at give udtryk for dit livssyn, især hvis det rationale, du scorer efter, er et længerevarende forhold. For når hun (eller du selv) først opdager, at

I slet ikke matcher eller har forståelse for hinandens livssyn, så slutter det med det samme.

Hvis du faker et livssyn, vil det helt sikkert give bagslag. Hvis hende, du har forført, er vegetar, og du bilder hende ind, at det er du også, så får du et stort forklaringsproblem, hvis I skal have et længevarende forhold.

Leg

Hvor god er du til at være til stede i nuet? At være impulsiv? Sørge for, at forførelsen/flirten frem for alt bliver sjov? Der skal være humor i en flirt!

Du skal kunne lege med kvinden. Hun skal grine, du skal grine. Du skal gøre det let for hende at være med i hele forførelsen – om det er timer eller flere måneder, vi taler om.
Kendetegnende for legen er jo, at vi glemmer, hvor vi er i tid og sted. Som børnene, der bliver optaget af legoklodserne, der pludselig er et rigtigt slot, hvor rigtige og farlige robotter angriber. Vi voksne leger godt nok med kønsdele i stedet for legoklodser, men legen er derudover temmelig ens. Vi morer os. Vi finder på. Vi griner, er spændte, udfordrer, udforsker.Hvis du er dårlig til leg, kan du hurtigt komme til at virke for alvorlig. Det virker også aseksuelt. Så øv dig. Hvornår går du amok? Er det til fodbold med drengene? Er det, når du spiller computerspil på nettet? Er det, når du er på jagt? Vi leger alle sammen på et eller andet plan. Hvis du ikke er god til det i forførelsen, så prøv at overføre den stemning og det, du føler og gør, når du leger, til andre sammenhænge.

Legekortet er utrolig vigtigt, fordi kvinderne heraf meget ofte aflæser, hvordan du vil være i sengen. Er du decideret dårlig til at lege, vil hun oversætte det til, at du er aseksuel og kedelig og uopfindsom i sengen. Er du god til leg, vil det få dig til at virke udforskende og udfordrende – en interessant sexpartner.

Tid

Enhver flirt og forførelse har en tidsafgrænsning. Det handler selvfølgelig utrolig meget om dit rationale i forhold til den forførelse, du er midt i.

Hvis du ikke timer din flirt rigtigt, så kan du tabe alt på gulvet. Kører du for længe på livssynskortet, kan du virke moraliserende; for længe på legekortet, så er du for fjollet. For længe på handlekortet, så kan hun springe fra, fordi det går for hurtigt. Osv. Det er vigtigt at have en tidsplan, så du kan beregne og time, hvornår hun er klar til kysset – og derfra selvfølgelig til dobbeltsengen,

LÆS OGSÅ: Sexblog: Sådan mestrer du de forskellige stødteknikker

Der findes ingen manual for timing, når man flirter. Så det handler om at have en god situationsfornemmelse. En ”gut feeling” for, hvornår du skal skifte taktik med lige netop denne kvinde. Og du skal også huske, at der findes kvinder, du ganske enkelt ikke kan score.

Hvis din timing er dårlig, så kan du træne din situationsfornemmelse i forførelsen op ved at være meget bevidst om dit rationale, din tidshorisont og dine styrker og svagheder. Så kan du f.eks. teste dig selv i byen en aften, hvor du beslutter at forføre en bestemt kvinde og derefter beregner ca. 1 time til første del.

Efter en time prøver du at fornemme, hvordan det går, og hvad du måske gør galt, hvilke kort du har spillet for meget, hvilke for lidt og hvilke slet ikke. Hvis du ikke har forført hende efter første tidsinterval, så bytter du simpelthen helt bevidst dine kort om og prøver noget af det, du ikke har gjort så meget endnu. Ser, om det virker bedre på hende.
Overrasker hende ved hele tiden at gøre noget andet.

Hvis du er en 10’er til timing, skal du passe på med, at du ikke virker for kalkulerende. Så må du hive lidt frem i lege-, opfindsomheds- eller kærlighedskortet, så det ikke virker for tydeligt, at du kører efter en bestemt plan.

Kærlighed

I enhver flirt skal der være et incitament af sex – og i sidste ende handler sex jo om kærlighed. Det er den mest basale måde at få kærlighed på. Vi vil alle sammen gerne elske, og vi vil også gerne blive elsket. Med flirtens kærlighedskort giver vi udtryk for, hvor kærlige og imødekommende væsener vi er.

Kærlighedskortet er kropssprog, øjenkontakt – gensidig kemi. Du viser hende fysisk, at der er en grund til, at du prøver at score lige netop hende. Du lader din hånd glide ned ad hendes ryg. Du klemmer hende lidt ekstra tid, når du skal ind på pladsen ved siden af hende. Men det er også vigtigt, at du viser, at du er kærlig over for andre, der er til stede – uanset om du er en tur i byen eller scorer på din arbejdsplads.

At du er kærlig, viser, at du har overskud. Du har selvtillid. Det er et plus hos kvinderne.
Selvtillid er jo ikke at skræmme alle andre mænd væk. Det er at omfavne dem. Vise storsind.

Et eksempel, jeg hørte om, var, hvordan en mand på en bar forsøgte at forføre den ene af to veninder. Det gik rigtig godt. Så kom den anden veninde og satte sig, hvortil han sagde: ”Vi sidder altså lige og snakker!” Rationelt og fornuftigt nok. Men uhøfligt og ukærligt. Begge veninder forlod ham med det samme – og så var den scoring forbi. I stedet for skulle han have givet den nye veninde en kompliment og en drink, så var hun helt sikkert gået af sig selv for at give sin veninde fred med den spændende og kærlige mand.

Visioner/håb


Hvad er dit mål? Ikke bare med denne scoring og det rationale, du har besluttet dig for. Men med dig selv og dit liv. Hvilke af dine drømme er blevet til konkrete missioner? Hvor er du på vej hen i livet?

En mand uden mål er en mand i krise. Så medmindre du skal score en socialpædagog eller en psykolog, så er det ikke noget, der tænder kvinder generelt. Og så taber du!

Selve øvelsen, jeg vil anbefale, hvis du gerne vil blive bedre til at forføre, er, at du:

Gør dit rationale op. Hvad leder du efter hos den kvinde, du vil score?

Laver en indre tidsplan for, hvor længe du vil bruge på din scoring

Tjekker dine personlige kort ud. Hvad er du rigtig god til (hvor er du en 10’er), hvad er du rigtig skidt til (hvor bør du forbedre dig), og hvor er du middel (kort, du måske ikke bruger nok – eller for meget)?

Så sætter du dig tilbage og lukker øjnene, mens du prøver at visualisere, hvordan denne scoring bliver helt perfekt. Fantaser om det perfekte forløb. Hvad hun gør, og ikke mindst hvad du selv gør. Hvordan ser drømmekampen ud, hvor du ender med at få det afgørende mål?

Og så er det bare om at gøre det!

Og ja, det lyder kompliceret, og der er frygtelig mange ting, man skal forholde sig til. Men tænk blot på dengang, du var teenager, og du godt gad cykle 3 km efter en bus, hvor jordens dejligste pige sad, bare for at få hendes navn og nummer ved hendes stoppested! Det er den energi, du skal have, når du skal forføre en kvinde. Uanset om det er kvinden i dit liv eller den lækre sild i baren til et one-night stand!

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du i form til sex

LÆS OGSÅ: Frustreret ægtemand udfylder regneark med konens undskyldninger for sex

LÆS OGSÅ: Tænker alle mænd på sex første gang de møder en kvinde?