Åh, hvor må du have hørt og læst mange ord fra vores mund og pen om, hvordan man skal gebærde sig i en lufthavn. God lufthavnsetikette er nemlig en af vores kæpheste, og derfor var det også en glædens dag, da vi læste nyheden fra kongerne af rullekufferter, Rimowa, der i sidste uge annoncerede, at deres ikoniske sortiment får en ny linje.

Et godt lufthavnslook kræver en god rullekuffert – man kan ikke tage sig sådan rigtig godt ud i baren på Le Sommelier med en skrabet nylonversion, hvor lynlåsene er ved at sprænge i stykker af træthed ved sin side – og der har Rimowas velkendte og hårdføre af slagsen i krom altid været en absolut sikker vej at gå.

Heldigvis har Rimowa gennem årene gjort en masse for ikke blot at være dem, der er kendt for det ene produkt, ved at indgå samarbejder med alle fra Moncler, Porsche, Anti Social Club til Dior, Off White, Olafur Eliasson, Supreme og Aesop.

Denne gang har bagagevirksomheden, der blev overtaget af LVMH i 2017, dog ikke søgt mod noget eksternt i deres forsøg på fornyelse. I stedet har de lanceret en ny linje med navnet ’Distinct’, hvor deres ’Cabin’-model (55 x 40 x 23 cm) kærligt bliver omsvøbt i læder, uden at de kommer til at ligne en rullende S&M-bule.

’Distinct Cabin’ kommer i sort og marineblå og har alle de features, du kender fra Rimowa: Multiwheel ® System, TSA-godkendte låse og ekstremt god rummelighed.

Er der så ikke nogen aber dabei? Det skulle lige være prisen, der lægger sig på 20.500 kroner. Ja, det koster at være den bedst udrustede i lufthavnen.