Tapas er også et kulturelt fænomen med sin egen historie, sin egen gastronomi og sine helt egne ritualer, og derfor udgør tapas i dag ofte også hele aftensmåltidet, sammensat af en masse forskellige tapasretter.

Vi har samlet en række danske tapasrestauranter, som alle deler den spanske passion for de små velsmagende retter.

Tapas fra hele verden midt i Aalborgpingvin_img_0257.jpg

Hos Pingvin finder du det bedste udvalg af tapas fra hele verden midt i Aalborg. Pingvin er et spisested i hjertet af Aalborg, som sætter stor pris på at give deres gæster spændende madoplevelser i hyggelige rammer. 

Inviter derfor din partner, familie eller venner med til en hyggelig aften, hvor I kan smage tapas fra forskellige køkkener verden over.

I kan selv sammensætte jeres tapastallerken med enten 3, 4, 6 eller 8 retter, hvilket giver jer muligheden for en gastronomisk rundrejse i de forskellige verdenskøkkener.

Der er uendelige sammensætningsmuligheder, og I finder uden tvivl noget for enhver smag.
Leder I efter et spisested, hvor maden og vinen er i højsædet, så er Pingvin det oplagte valg.

Ægte tapas på Københavns ældste tapasrestauranttapashuset_3retters_kbh_10.jpg

Med 21 år på adressen Jernbanegade 4, 1608 Kbh. V, kan Tapas Huset Casa Lola med stolthed kalde sig den ældste tapasrestaurant i København. 

Tapas Huset Casa Lola er en familiedrevet restaurant og spisehus, som nu drives af anden generation- Alexandra Tor. 

Hos Tapas Huset Casa Lola er alle velkomne og deres mission er meget enkelt; At give danskerne en autentisk og dejlig spiseoplevelse og måske en lille følelse af at komme tilbage til syden. 

Tapas Huset Casa Lola holder sig relevante ved altid at have en finger på pulsen omkring nye tendenser og måder at spise og hygge sig på.

Man mærker stoltheden over restaurantens produkter, som altid er hjemmelavede efter mange familieopskrifter, der er gået i arv. 

Med to etager huser Tapas Huset Casa Lola op til omkring 190 gæster, og restauranten holder åbent alle dage, på nær 1. januar! 

Menukortet byder på ægte tapas, altså delevenlige retter, som kan være gambas al ajillo, padrons, svinekæber på mørk spansk øl og hjemmelavede calamares. 

Tapas Huset Casa Lola ved, at de laver den bedste paella, sangria og aioli i hele byen, så hvis du vil prøve en rigtigt spansk restaurant og rigtige tapas, må du forbi og sige hola. 

Tapas med passion og traditionvino_logo_m_flaske.jpg

Med plads til hygge kan du tage plads og nyde gode spanske tapas og spændende vine på Vino y Pintxos i Aalborg. Restaurantens’ vision er en dybfølt passion for at gøre en forskel og bringe det bedste til bordet. 

Restauranten frembringer råvarer med reel næring for øje, og de går ikke på kompromis med denne ambition – det er garanti for høj kvalitet. 

Vino y Pintxos har udsøgte vine, som ligger gemt i de gamle lokale traditioner og i den dyrkningskultur, som er hos vores vinbønder. De formår at ædle druer til en ren nydelse.
Vinene er specielt udvalgt for at få så bred en oplevelse som muligt

Vino y Pintxos vælger vinbønder med unikke vine, traditioner, smagsoplevelser og nuancer, der gør det hele til en hyggelig oplevelse. 

Gårdhaven kan nydes på de varme sommeraftener.

Tapas med lokale danske råvarerMums_tapas.jpg

Til venstre: Røget braiseret grisebryst á la æbleflæsk. Midt for: Kyllingefilet med jordskokkecreme og pestomarinerede hvedekerner. Til højre: Filet af Limousine kvæg fra Rosenbeck Frilandskød, henkogte champignon, bearnaise- og urtecreme samt soltørret tomat.

MUMS tilbyder nordisk tapas, hvor hver enkelt ret nøje er sammensat af de bedste råvarer, gerne fra lokalområdet eller fra en af mange gode danske fødevareproducenter.

Sortimentet består af 27 forskellige tapasretter, alle tilberedt med kærlighed til god mad, god smag, originalitet og gamle traditioner. Tapasretter med et moderne twist er essensen af den nordiske tapasmenu hos MUMS

Det Nordiske Tapas-koncept kan kombineres på uendelig mange måder. Det betyder, at uanset i hvilken anledning du byder til bords, kan du sammensætte en unik menu til dig og dine gæster.

MUMS nordiske tapasmenu leveres som take-out og er let at servere, om det er til fødselsdag, bryllup eller til en hyggeaften med familie og venner.