Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Apples pizzaboks

Foto: Colourbox

Apples pizzaboks

Apple og pizza: Se techvirksomhedens nyeste opfindelse

Så er det slut med slappe skorper.

Selvom Apple har revolutioneret den måde vi bruger vores mobiltelefoner og computere, så var det nok de færreste, der havde regnet med, at den næste  revolution ville involvere pizza. 

Ikke desto mindre har virksomheden nu skabt en særlig pizzaboks i hvid, der er formet som en cirkel og som har nøje placerede huller i låget, så dampen fra den brandvarme pizza har mulighed for at undsplippe.

På den måde forbliver pizzaen sprød i stedet for slasket, hvilket er til gavn for de mange medarbejdere i Apples nye hovedkvarter i Californien, skriver The Telegraph.  

Til en start bliver de nemlig de eneste, der får mulighed for at bruge pizzaboksen, da Apple ikke har tænkt sig at distribuere den til resten af verden på nuværende tidspunkt. 

Men der er måske en åbning for de pizzahungrende Apple-fans. For når det nye cirkulære hovedkvarter til 5 milliarder dollars endeligt står færdigt, vil det være muligt at besøge en offentlig café på stedet, og så kan man jo kun håbe på, at de også vil servere sprød pizza i deres nye runde pizzabox. 

Patenttegningen på Apples pizzaboks, der blev indsendt allerede tilbage i 2010. 

LÆS OGSÅ: "Sådan laver du den perfekte pizzadej"

LÆS OGSÅ: "Ny iPhone 8 rammer måske markedet allerede i år"

LÆS OGSÅ: "Se trailer: Apple debuterer som tv-kanal med absurd blanding af 'The Voice' og 'Løvens hule'"