Brug for inspiration til aftensmaden? Her er fem af landets bedste kokkes livretter

Brug for inspiration til aftensmaden? Her er fem af landets bedste kokkes livretter

Man kan altid tilbringe (endnu mere) tid i køkkenet derhjemme. Vi har spurgt fem af landets bedste kokke, hvilke retter de igen og igen vender tilbage til.

Offentliggjort

Andreas Bagh

”Jeg kan godt lide at spise årstidsbaseret mad, som man kan dufte og røre ved. For tiden kan man få fantastiske Karl Johan-svampe, og det er min livret lige nu.

Jeg laver fx pasta med parmesan og stegte Karl Johaner, som lige er vendt i persille, skalotteløg og citronskal. Det smager magisk. Når der er asparges, er aspargesretter mine livretter. I de kolde måneder, kan man få lækre trøfler, og der er masser af dejlig fisk og skaldyr.

Jeg kan altid spise østers. Det er så ærlig en råvare, og hvis kvaliteten er rigtig og god, kan man spise den direkte, som den er. Det er der noget ufatteligt smukt i. Og så er der bare en rigdom i smagen, en saft og en kraft.”