Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Dokumentarist Andreas Koefoed sværger til særligt én italiensk restaurant i København

Foto: PR

Dokumentarist Andreas Koefoed sværger til særligt én italiensk restaurant i København

København er fyldt med gode italienske spisesteder, men dokumentaristen Andreas Koefoed, der lige for tiden er biografaktuel med dokumentarfilmene ‘The Lost Leonardo’ og ‘Faldet’, har én favorit, han besøger, når han kan.

De sidste tre års tid har jeg haft kontor i Bredgade i Indre By i København. Ikke længe efter jeg var flyttet ind, fortalte en ven, som jeg dengang delte kontoret med, at der var åbnet et nyt sted, som serverede pasta på hjørnet af Borgergade. Vi gik derned og fik en frokost, og det var virkelig lækkert, så det overraskede mig, at der stort set ikke var andre gæster end os. Men der gik ikke længe, før folk fik øjnene op for Fabro, og siden har der været helt fyldt, når jeg kommer på besøg.

Det er tre gode venner, som har startet Fabro, og det kan virkelig mærkes på stemningen, som er meget afslappet og behagelig. Man fornemmer altid det gode humør ude fra køkkenet, og selvom der er travlt, er der altid plads til at få en lille sludder med tjenerne eller en af ejerne. Blandt andet har de fortalt mig, at stedet har sit navn efter den by i Italien, hvor den ene af ejernes familie kommer fra.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her