”Det skal være, hvad det altid har været, men i en ny retning. Der har været travlt, siden dørene første gang blev åbnet. Og der har hele tiden været virkelig dygtige folk på. Jeg vil derfor gerne holde fast i værdierne og de klassiske linjer, men give endnu mere plads til personlighed. På den måde bliver historierne også stærkere.
Før havde Tata en italiensk barchef, og han har haft det som en fisk i havet; baren emmer af Norditalien, synes jeg. Men det har også betydet, at der er meget Campari på drinkskortet. Og der kunne jeg godt tænke mig – for jeg er jo dansker – at hive det i en mere dansk retning.”
”Det er ikke, fordi vi kun skal have danske producenter eller nedsætte et dogme. Det er i forvejen en kunst at udvælge spiritus: Balancen mellem det, folk kender, og noget mere ukendt.
Men der er nogle fantastiske danske producenter rundt omkring i kongeriget. Stauning Whisky er fx eksploderet ret meget de seneste år. Og der er mange flere derude. Det ville være sjovt at vise mere af det. Gin, akvavit, whisky, ciders.”
Eee Gee fik den tvivlsomme fornøjelse af at spille på Northsides teltscene midt i eftermiddagssolen. Det forhindrede ikke det aarhusianske publikum i at overgive sig til den stordrømmende, men generte sangerind…