En af Københavns bedste gløgg får du på dette hotel: ”Opskriften er forfinet ned til mindste detalje” scroll-down

En af Københavns bedste gløgg får du på dette hotel: ”Opskriften er forfinet ned til mindste detalje”

Hotel Sanders’ cocktailbar Tata serverer en af de bedste gløgg, du kan finde i København. Den har vi fået deres barchef Isak Pais til at løfte noget af sløret for – og så fortæller han også om hans visioner for Tata.

Af Oliver Bodh Larsen
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann
Gastro Euroman

Hvad skal Tata være for et sted under din styring?

”Det skal være, hvad det altid har været, men i en ny retning. Der har været travlt, siden dørene første gang blev åbnet. Og der har hele tiden været virkelig dygtige folk på. Jeg vil derfor gerne holde fast i værdierne og de klassiske linjer, men give endnu mere plads til personlighed. På den måde bliver historierne også stærkere.

Før havde Tata en italiensk barchef, og han har haft det som en fisk i havet; baren emmer af Norditalien, synes jeg. Men det har også betydet, at der er meget Campari på drinkskortet. Og der kunne jeg godt tænke mig – for jeg er jo dansker – at hive det i en mere dansk retning.”

Hvad kunne det fx være?

”Det er ikke, fordi vi kun skal have danske producenter eller nedsætte et dogme. Det er i forvejen en kunst at udvælge spiritus: Balancen mellem det, folk kender, og noget mere ukendt.

Men der er nogle fantastiske danske producenter rundt omkring i kongeriget. Stauning Whisky er fx eksploderet ret meget de seneste år. Og der er mange flere derude. Det ville være sjovt at vise mere af det. Gin, akvavit, whisky, ciders.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Hoteller, Spiritus, Alkohol, Cocktail og Drinks